Wasverzachter en wasmiddel

Slechte levering, heel veel wasmiddel en wasverzachter allemaal los in 1 grote doos gestoken, kon dus fel schudden. En er ook nog pampers bij gestoken, resultaat alle bussen open, geschud en volledig uitgelopen. Doos doorweekt geleverd en loooodzwaar. Tot op heden nog geen enkele oplossing aangereikt gekregen. Hier bestel ik niets meer.

Mijn pakket is niet aangekomen

Jammer dat mijn bestelling verloren is gegaan. Ik heb een mail naar de klantenservice gestuurd en deze werd tot op heden nog niet beantwoord

De 1 plus 1

Bij mijn bestelling Ecover waren een 1 plus 1 gratis. Er is maar 1 product geleverd.

Gevonden wat ik zocht, zeer goed verpakt en snel geleverd.

Altijd tevreden geweest. Veel keuze en goede produkten aan interessante prijzen. Reageren snel als er een probleempje is. Snelle levering in sterke dozen die men heel gemakkelijk kan open doen. Dank U

Beter verpakken

Beter verpakken. Het was een te grote doos met baby voeding, ook snacks waarbij de zakjes kunnen open gaan doordat er iets op valt.

Niet ontvangen wat er in promotie stond

Normaal kreeg je 2 plus 2 gratis maar de 2 gratis heb ik wel niet gezien ..

Mijn hondjes lusten de paté van zalm niet. Ik had al 1 van de 12 doosjes opengemaakt. Ik mocht het terugzenden.

DUITS: BESTENS/ en een klein probleem

Meine Erfahrung mit Plein sehr gut ! Ein kleines Problem besteht allerdings von der Aufgabe der Bestellung bis zur Uebergabe an Bpost oder einen anderen Besorger vergehen 3 Tage mindestens , dass ist zu lange !

Colis NON reçu

Je n’ai pas reçu mon colis complet RECU 21 BOITES de OATLY au lieu de 36( 6x6 boites) MANQUE 15 BOÎTES ! Commande 24870378 C’EST LA DEUXIÈME FOIS QUE LA COMMANDE ARRIVE FAUSSE !!!!

Steeds leuk om te shoppen bij Plein.be

Bij elke bestelling wordt er steeds zorg gedragen om de producten zo snel en zo goed mogelijk te verzenden en bij de besteller te krijgen. Dank u.

Niet supertevreden

Bestelling gemaakt. Bericht gekregen dat pakket verzonden is met BPOST. Niet geleverd door beschadiging, is teruggestuurd. Je kan hun telefonisch niet bereiken enkel via mail en dan krijg je mail terug dat ze u binnen de 2 werkdagen gaan contacteren. Klantenservice vind ik niet goed.

Geweldig !

Snelle levering, correct en betrouwbaar en goede prijs. Zeer gemakkelijk ! Zeer goede produkten.

Mijn eerste bestelling is goed verlopen.

Professioneel verpakt. Super!

Een betrouwbare verkoper

Snelle afhandeling en levering en zeeeeeeeeeer goede prijzen

Correct en dag na bestelling al geleverd

S avonds besteld s anderdaags geleverd

Bestelling kwam snel , was goed verpakt . Ik kocht Dove douche, waar ik zowiezo al tevreden over ben. Dus alles prima !

Snelle levering!

Telkens snelle levering en goede prijzen

Super service!!!

Super service, super producten!!

Met alles wat ik al gekocht heb kan ik niets verkeerd zeggen snelle levering nu ik koop af een toe iets voor mijn dieren en zo Fijn om daar te winkelen ik hoop dat het zo blijf

Slechte verpakking

Doos is beschadigd toegekomen . Ook de inhoud is weinig tot niet beschermd wat zeker beter zou kunnen. Hierdoor was een fles wasmiddel kapot en leeg gelopen en waren de bestelde inlegkruisjes nat.

Zeer tevreden van,alsook goed sterk ingepakt

Zeer tevreden over en alsook goed sterk ingepakt!

Snelle levering zoals beloofd.

Steeds correcte levering

Plein.be is altijd correct, heb nog nooit verkeerde levering gehad.

Zeer snelle levering,topservice

Ik bestelde bij Plein,de volgende dag waren mijn producten hier,superfirma en voor herhaling vatbaar.Dankuwel…

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-