Le colis a bien ete livre en temps et...

Le colis a bien ete livre en temps et heure et en parfait etat.

Supersnelle levering

Supersnelle levering , Spooky en Moto waren zeer tevreden!!!

Score is 10

Er is geen toelichting gegeven

Super snelle levering

Super snelle levering. Zeer tevreden. Een aanrader

Goede prijzen

Goede prijzen, snelle levering. Een aanrader!

Alle bestelde artikelen werden...

Alle bestelde artikelen werden geleverd. De indruk die ik van de verpakking heb, is dat alle bestelde goederen zo in de doos zijn gesmeten. Een beetje sortering was aangenamer.

Snel en goed verpakt.

Snel en goed verpakt.

correct bedrijf

Van aankoop tot levering verliep alles heel vlot. een kleine opmerking. Ik had afwaspoeder besteld en een bus was opengegaan tijdens het transport en het poeder lag in de doos, waardoor er van een bus redelijk wat inhoud verloren is gegaan. Misschien in de toekomst de dop van de bus dichtplakken. Verder alles dik in orde.

Vlotte bestelling en levering

Honden en kattenvoer besteld en bestelling was super snel geleverd. Het gehele proces verliep vlot

Snelle instructies alles wat ik zoek is

Snelle instructies alles wat ik zoek is aanwezig

Zou het begot niet weten

Zou het begot niet weten, enkel de bezorging door post.nl liet te wensen na.

Snel en correct

Snel en correct

Volgende dag geleverd

Het grote assortiment met een correcte prijs, kwaliteit verhouding en de dag erna al geleverd! Maakt dat ik bij plein graag een bestelling plaats.

Alles snel en goed verpakt geleverd tegen scherpe prijs. Kan niks fout vinden . Pracht service

a recommander

Parfait livraison respectee et offre la possibilite dobtenir de lalimentation pour chat � des prix plus raisonnable

Heel good

Bestelling geplaatst, zeer gemakkelijk ontvangen, op tijd en in goede staat

Mooi aanbod

Mooi aanbod, super kortingen en snelle en correcte levering !

Alles was zoals afgesproken

Alles was zoals afgesproken. Dus geen opmerkingen! Dankjewel ??

Actually I like the products I...

Actually I like the products I received, but I have a problem with the delivery process! The delivery man has delivered the parcel to a shop, not to my address.

Score is 10

Er is geen toelichting gegeven

snel en duidelijk qua bestelling...

snel en duidelijk qua bestelling ,correct geleverd en snel. en lekker.

Super snelle le

Super snelle levering

door de korting en grote keuze aan...

door de korting en grote keuze aan honden voeding heb ik reeds 3 mensen tevreden gemaakt die nu ook klant zijn bij jullie. ben blij klaant te mogen zijn bij jullie.

Vlotte en vriendelijke levering

Vlotte en vriendelijke levering, de juist prijs als aangegeven. Toppie

la communication de prevenir vers l...

la communication de prevenir vers l heure que le colis arrive

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-