la communication de prevenir vers l...

la communication de prevenir vers l heure que le colis arrive

Absoluut een aanrader !!

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Vaak heel mooie kortingen en vlotte levering van je bestelling.

Top service, inderdaad snelle en correcte levering . Ga hier zeker nog gebruik van maken.

Heel tevreden over Plein

Heel tevreden over Plein, correcte afhandeling. Maar helemaal niet tevreden over post.nl, gewoon niet aan mijn deur geweest en dan 4 dagen later kan ik mijn pakje ophalen in een dorp verder.

vriendelijk

vriendelijk en correct mijn vragen beantwoord

Sysley hydra global serum

Enorm tevreden over plein.nl. Een vlotte duidelijke verwerking van mijn bestelling en het geleverde product had een goed3 prijs/kwaliteit.

Bedankt Plein team

Beste Plein team. Het is een waar plezier om op jullie website te surfen. Alles is eenvoudig terug te vinden...zoals het hoort te zijn. We mogen ook niet vergeten zeggen dat de bestelling de dag erna zeer netjes was geleverd, waarvoor dank. Buiten deze aangename surfmanier en de snelle ontvangst van goederen, zou ik ook voornamemijk alle mensen die achter deze website zitten, van harte willen danken want het is dankzij jullie dat de klanten zich als koningen/koninginnen voelen. Keep up the good work ??

Duidelijke site, mooie aanbiedingen en correcte levering!

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

aanrader

kwaliteit voor een zeer leuke prijs

Goede prijs snelle en correcte levering

Goede prijs snelle en correcte levering

Perfect naar wens!

Duidelijke info & communicatie over bestelling en vlotte levering. Zeer tevreden met mijn product, zoals verwacht en beschreven, en prima kwaliteit!

Les prix attractifs

Les prix attractifs, la rapidite de livraison

Tevreden over mijn bestelling

Ik heb een aantal weken gezocht naar de notenrepen van Zonnatura maar ik vond het nergens op internet of fysiek in de winkels dus ik kwam terecht op Plein.be en had besteld. De bestelling kwam vrij vlot en pakket was netjes aangekomen ben tevreden over mijn bestelling en zal zeker weer bestellen als ik meer notenrepen moet hebben!

Levering badolie loopt gesmeerd

Goede prijs voor een goed product en snelle levering zoals beloofd

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering, meer moet dat niet zijn.

perfect opgelost

aantal geblutste blikken in de ontvangen bestelling, na mijn klacht is dit perfect opgelost

Goede producten aan goede prijs

Goede producten aan goede prijs

Ma derniere livraison est arrivee...

Ma derniere livraison est arrivee endommagee. Jai fait appel � Trust , jai envoye une photo comme demande mais plus de nouvelles depuis.

De duidelijkheid en de opvolging.Zeer...

De duidelijkheid en de opvolging.Zeer correct.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, en zeer voordelige prijzen. Echte aanrader.

Topservice !

Topservice !

Ik kreeg een gebroken honfenbakje...

Ik kreeg een gebroken honfenbakje toegestuurd, k heb dit gemeld, ze gingen het nodige doen, maar ik hoor niets meer...

Score is 10

Er is geen toelichting gegeven

Score is 10

Er is geen toelichting gegeven

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-