Leuke promoprijzen in vergelijking met...

Leuke promoprijzen in vergelijking met andere aanbieders

Uitstekend!!

Uitstekende kwaliteits producten met een heel snelle levering. Ik ben super tevreden en koop dus regelmatig bij Plein.

Snelle service en top product

Snelle service en top product

Mooie producten en aanbiedingen

Mooie producten en aanbiedingen. Wordt verzonden zoals gevraagd. Super.

Aanbod is zeer ruim

Aanbod is zeer ruim. Goede prijzen en soms zijn de promos wel de max. Blij dat ik jullie leren kennen heb

Zoals het hoort

Onmiddellijke verzending, en continue up to date info per mail.

Levering was op tijd

Levering was op tijd

snel

snel, correct ,

Score is 10

Er is geen toelichting gegeven

Efficient, klaar en duidelijk, ultra snel!

Het artikel werd, goed en degelijk verpakt, in Blitz-tempo geleverd op zaterdag! Fijne website, goede service, effici�nte klantendienst! Zonder meer aan te bevelen

Mooie eerlijke en voordelige prijzen...

Mooie eerlijke en voordelige prijzen met een snelle levering. Milieuvriendelijk en stevig verpakt.

Slechte levering

Er werdt mij de volgende dag geleverd beloofd maar heb het nog steeds niet ontvangen.

Mijn hond is verlekkerd op vosjes snack...

Mijn hond is verlekkerd op vosjes snack en prijs/kwaliteit is gunstig. Pootje van Sookie. De aanbiedingen zijn steeds interessant en de levering verloopt snel en vlekkeloos.

Op jullie service geen opmerkingen.wat...

Op jullie service geen opmerkingen.wat uw leverancier post nl betreft vind ik het niet kunnen dar er niet aangebeld word bij levering en het pakket gewoon tegen de brievenbus gegooid word.

vandaag besteld morgen in huis= dikke...

vandaag besteld morgen in huis= dikke bul****! beloven elke dag om te komen maar postnl liegt keer op keer en plein.nl blijft maar met postnl werken. Dit is schandalig dagen lang wachten op mn pakje om dan te zien via de track and trace dat het weer wordt uitgesteld. Plein.nl, zeer teleurgesteld in jullie.

Heel makkelijke en overzichtelijke...

Heel makkelijke en overzichtelijke site. Keuze voor betaling. Snelle levering.

Je n�ai pas recu ma commande complete

Je n�ai pas recu ma commande complete . J�ai contacte postnl ils disent que aucune adresse n�es ecrite alors que sur 3colis 2ont ete livre. J�attend des nouvelles de Plein . Nl

Goede produkten

Goede produkten, prijs iets goedloper dan elders. Misschien nog meer bio produkten in jullie gamma steken.

Zeer goede koopervaring

Zeer goede koopervaring. Goede communicatie, snelle levering, alles perfect.

zeer tevreden

zeer tevreden

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding , groot assortiment, veel promoties en supersnelle levering.

Wow ! supersnel geleverd, goed product, goede prijs

Wow ! blij verrast ! supersnelle levering, goede prijs voor het product dat ik besteld had.

Tot nu toe altijd zeer tevreden.

Veel keuze, goede prijzen, makkelijk bestellen/betalen en supersnelle, correcte levering. Meer moet dat niet zijn.

Potten open

Snelle levering. De potten vanish waren open waardoor het product in de doos lag. Misschien in het vervolg de potten in folie wikkelen zodat dit vermeden kan worden.

Ik ben blij met mijn bestelling.

Ik ben blij met mijn bestelling. Het is snel, een betaalbare prijs met veel kortingen. Iedereen profiteert ervan.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-