Ik kon enkel per overschrijving betalen

Ik kon enkel per overschrijving betalen

Mooie promos en dag later geleverd...

Mooie promos en dag later geleverd zelfs in Belgi�. Zal zeker nog eens bestellen.

Leuk winkel

Leuk winkel, heeft alles dat ik moet hebben, snelle levering en ook uitstekende service. Ik ben al jaren klant en blijf heel tevreden! Een dikke aanrader!

Op maandag besteld en de dag erna...

Op maandag besteld en de dag erna netjes ingepakt geleverd aan de deur. Top!

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling

Snelle levering. Bestelling was volledig in orde en de prijs was zeer scherp.

Snelle en correcte service telkens.

Snelle en correcte service telkens.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Top afhandeling en levering.

Top afhandeling en levering.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, niet te duur, verzorgde levering en steeds op tijd !

Pakketje besteld

Pakketje besteld. Volgende dag geleverd. Uitstekende service

Alles perfect!

Alles perfect!

Supersnel en alles in de brievenbus

Supersnel en alles in de brievenbus

Zeer snelle levering en ruim assortiment.

Het assortiment is reuzegroot. Blij dat we bij Plein de nieuwe hondenbrokken van Euro Premium vonden zodat ons Beauke zonder probleem kon overschakelen op de nieuwe variant. Dag na bestelling werd ons pak al geleverd. Dat is pas service! En de korting was natuurlijk meegenomen. Altijd tevreden! Bedankt Plein. Topwebsite!

Snelle levering & zeer aantrekkelijke prijs

Vlotte levering, zeer aantrekkelijke promotieprijzen, prijzen meestal goedkoper dan in Belgi�

vlugge levering

vlugge levering , zorgen voor geen beschadeging

Wij zijn al jaren tevreden klant bij plein,

Wij kopen al jaren bij Plein, Voordelig en vlot geleverd, Als er dan al iets misloopt, wordt het vlug opgelost. Enkel de koeriers zorgen soms voor problemen omdat ze de zware pakken niet willen aan huis leveren, maar liever ergens op een ophaalpunt afzetten. Maar daar kunnen jullie niets aan doen, Altijd blij met Plein, doe zo voort,

Een tevreden klant,

Een tevreden klant,

Goeie prijzen en snelle levering,heel...

Goeie prijzen en snelle levering,heel tof

Deli Nature

Perfect Product. Levering Snel en correct.

Gunstige prijzen en spoedige lever

Gunstige prijzen en spoedige levering

Tevreden klant

Kan meestal de producten makkelijk vinden. Niet altijd is er alles van mijn lijstje. Waar ik vooral tevreden over ben bij Plein is de snelle levering en je kan ook rekenen op de levertijd. Heel geruststellend.

Bestelling direct geleverd

Bestelling geplaatst op een middag, volgende dag al geleverd, betere service kan je niet krijgen!

Goede service kwaliteit en snelle lever

Goede service kwaliteit en snelle levering

Alles mooi op tijd geleverd en zeer...

Alles mooi op tijd geleverd en zeer degelijk verpakt

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-