Op zondag besteld

Op zondag besteld, maandag al ontvangen.

De prijs en snelle levering

De prijs en snelle levering

Goed op tijd geleverd

Goed op tijd geleverd. Maar hou je prijzen in de gaten die zijn niet altijd de beste

Royal Canin Renal kat goedkoop

Royal Canin Renal kat goedkoper dan waar ook. En ook nog eens een vlotte verzending. Als dat zo blijft zal de volgende bestelling weer bij Petgamma zijn.

Er is geen toelichting gegeven

Uitstekend voedsel voor de katten en de...

Uitstekend voedsel voor de katten en de levering was ook Uitstekend zonder schade aan het pakket.. Als ik weer nodig heb. Zeker daar bestellen.

Keurig en snel verzonden .

Keurig en snel verzonden .

Score is 8

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt Eerlijke prijs

Al bij al wel tevreden

Het is jammer dat op 1 maand tijd, de prijzen met �5 duurder zijn geworden. Zeker omdat ik het product om de maand moet bestellen. Dit vond ik juist de sterkte van deze site dat deze qua prijs super goed zat. Voor de rest snelle levering, duidelijke communicatie. Al bij al ben ik wel tevreden.

Keurig op tijd,snelle levering.

Keurig op tijd

Poezen blij vogels blij

Snel geleverd poezen weer blij alleen de trosgiert was een beetje leeggelopen in de doos maar ach dat gebeurt

Besteld goedkoop en snelle levering

Besteld goedkoop en snelle levering

Snel en vlotte levering

Snel en vlotte levering , goed van kwaliteit

Er is geen toelichting gegeven

Groot assortiment, voordelig geprijsd en super snelle levering!

Groot assortiment, voordelig geprijsd en super snelle levering! Wat mij betreft helemaal prima zo!

Snel geleverd en uitstekende prijs kw

Snel geleverd en uitstekende prijs kwaliteit

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Petgamma.com

Op Petgamma.com vind je alles voor je hond, kat, konijn of vogel van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een online dierenwinkel waar je met een gerust hard kunt shoppen, omdat alles wat je vindt met zorg is uitgekozen door een dierenarts. Gratis verzending vanaf 50,-. Vandaag voor 23.00 besteld, morgen in huis.