Eet lekker weg

Eet lekker weg

Wat mij enorm beviel was dat de Dames...

Wat mij enorm beviel was dat de Dames aan de telefoon mij alsnog de 11 % korting toekende omdat ik daar net te laat mee was ! Super geregeld ! Zal zeker de volgende keer weer bestellen !

Levering was snel en alles verder prima in orde

Snelle levering.

Snelle levering. Laatst ontbrak er iets. Gebeld en had het de vlg dag binnen. Lage prijzen.

Er is geen toelichting gegeven

Duidelijke site, snelle levering.

Snel geleverd en prima prijs.

Snel geleverd en prima prijs.

Prima webshop

Een uitgebreid assortiment, redelijke prijzen, snelle service. Helaas overleed onze poes voordat we het dieet voer gingen gebruiken maar ook het retourneren was heel eenvoudig.

Besteld en andere dag al binnen...

Besteld en andere dag al binnen gekregen,TOP

Perfect ! De prijs is correct en de levering is goed

snelle bezorging

snelle bezorging

producten werden goed verpakt en snel...

producten werden goed verpakt en snel geleverd

Er is geen toelichting gegeven

Speciaal voer besteld voor onze zieke...

Speciaal voer besteld voor onze zieke hond, nadat hij was overleden konden wij de niet gebruikte verpakking retour doen. Bedankt hiervoor

Zeer tevreden! Snelle levering

Er is geen toelichting gegeven

Goedkoop en snel geleverd.

Ik heb voor het eerst kattenvoer besteld op deze site en ik ben heel tevreden! De bestelling werd supersnel geleverd, al na een dag. Het voer was goed verpakt en komt van het merk Royal Canin, precies zoals ik wilde. Ook nog iets goedkoper dan verwacht, wat natuurlijk altijd fijn is. Alles is prima verlopen, en ik zal hier zeker weer bestellen voor mijn katten.

Prima, ik ga hier zeker weer bestellen.

Prima service, erg snelle levering en vriendelijk contact over mijn bestelling.

Snel en perfect verpakt geleverd A++++++

Snel en perfect verpakt geleverd A++++++

snelle levering en de prijs

snelle levering en de prijs

Top Service

Had het eerder bestelde hondenvoer niet ontvangen omdat het post.nl punt al dagen dicht was. Contact opgenomen met Petgamma. De vriendelijke medewerkster had er alle begrip voor dat mijn hond deze speciale voeding hard nodig heeft en heeft meteen een nieuwe zending gestuurd. TOP SERVICE. Imiddels ook ontvangen.

Livraison

Livraison rapide

Prijs en snelle levering

Prijs en snelle levering

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Petgamma.com

Op Petgamma.com vind je alles voor je hond, kat, konijn of vogel van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een online dierenwinkel waar je met een gerust hard kunt shoppen, omdat alles wat je vindt met zorg is uitgekozen door een dierenarts. Gratis verzending vanaf 50,-. Vandaag voor 23.00 besteld, morgen in huis.