Betrouwbaar snelle levering

Betrouwbaar snelle levering! Nu al meerdere keren gemerkt!

Score is 8

Er is geen toelichting gegeven

Heeft het geven van 5 sterren nog...

Heeft het geven van 5 sterren nog uitleg nodig. Het enige wat ik mee kan geven blijf alert !

Ik heb nimmer mijn bestelling...

Ik heb nimmer mijn bestelling ontvangen. Ik heb meermaals gemaild maar krijg geen enkele reactie. Echt heel jammer. Ik hoop dat dit alsnog wordt geregeld en dat er gereageerd wordt op mijn mail.

Nergens goedkoper

Nergens goedkoper, makkelijk te vinden, heel snel geleverd.

Er is geen toelichting gegeven

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Uitstekende eerste ervaring!

Per toeval zag ik dat deze website nog aanzienlijk voordeliger is voor ons Royal Canin kattenvoer. Weliswaar in Belgie, maar verder overzichtelijk om te bestellen. Dan is het afwachten, maar prima levering en heldere communicatie.

Er stond dat t gratis verzonden zou...

Er stond dat t gratis verzonden zou worden maar ik heb er toch moeten betalen.

Makkelijke site om te bestellen en...

Makkelijke site om te bestellen en supersnel geleverd

Snel geleverd. Mooie prijs.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Wszystko by?o super!

Wszystko by?o super! Dzi?kuj?!

Hier is een voorbeeld van een...

Hier is een voorbeeld van een klachtbrief die je naar Petgamma kunt sturen: --- Onderwerp: Klacht over uitblijven van reactie op mijn brief Geachte heer/mevrouw, Op 3/10/2025heb ik u een brief gestuurd met betrekking tot reteurnerenlabel. Tot op heden, meer dan tien dagen later, heb ik echter nog steeds geen enkele reactie van u mogen ontvangen. Ik vind dit bijzonder teleurstellend en onprofessioneel. Als klant verwacht ik een tijdige en correcte opvolging van mijn correspondentie. Uw gebrek aan communicatie geeft mij het gevoel dat mijn vraag of klacht niet serieus wordt genomen. Ik verzoek u vriendelijk doch dringend om alsnog zo spoedig mogelijk te reageren op mijn oorspronkelijke brief. Indien ik binnen vijf werkdagen geen antwoord ontvang, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te overwegen. Met vriendelijke groet,

Vlotte Levering

Vlotte Levering

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Petgamma.com

Op Petgamma.com vind je alles voor je hond, kat, konijn of vogel van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een online dierenwinkel waar je met een gerust hard kunt shoppen, omdat alles wat je vindt met zorg is uitgekozen door een dierenarts. Gratis verzending vanaf 50,-. Vandaag voor 23.00 besteld, morgen in huis.