Eerlijkheid is mooi als er iets fout is...

Eerlijkheid is mooi als er iets fout is gelopen

Petgamma is een prima webwinkel voor al uw dierbenodigdheden

Petgamma is een prima webwinkel. Ze hebben een duidelijke site waar je eenvoudig kunt vinden wat je zoekt. Het bestelproces werkt prima en de bezorging is razendsnel. En Petgamma heeft interessante aanbiedingen, het is de moeite waard die in de gaten te houden.

Snelle en goede levering

Niets

Snel geleverd ??

Er is geen toelichting gegeven

Altijd de beste en goedkoopste

Snelle levering.

Snelle levering.

De link naar track & trace in de mail...

De link naar track & trace in de mail met bericht dat de bestelling was verzonden werkte niet. De zending was niet afgeleverd, maar meegenomen naar een afhaalpunt, zonder bericht achter te laten. Pas op 10okt had ik gelegenheid om het uit te zoeken. Daarbij bleek dat de zending door de vervoerder was bewaard tot 10okt. Op de site stond dat ze open waren tot 17.30, maar toen ik om 17.10 belde bleken zij om 17.00 te zijn dichtgegaan. Zodoende zit ik nu zonder hondenvoer, dat al wel betaald is. Het bleek onmogelijk om telefonisch contact te krijgen met Petgamma of met Plein. Een hele nare ervaring, die nog niet is opgelost.

Snel en goede prijs.

Snel en goede prijs.

Er is geen toelichting gegeven

Scherpe aanbiedingen vandaar vaste...

Scherpe aanbiedingen vandaar vaste klant qua grote zakken voer. Shop namelijk normaal voor goede aanbiedingen met onze 3 grote honden!!! Maar kom laatste tijd steeds hier terecht! Erg blij mee.

Score is 8

Voeding poes

Perfecte service

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering. Prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Petgamma.com

Op Petgamma.com vind je alles voor je hond, kat, konijn of vogel van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een online dierenwinkel waar je met een gerust hard kunt shoppen, omdat alles wat je vindt met zorg is uitgekozen door een dierenarts. Gratis verzending vanaf 50,-. Vandaag voor 23.00 besteld, morgen in huis.