Simpel om op te zetten ziet mooi uit om te zien en mooi op tijd geleverd alleen de slotjes had ik wat groter verwacht zijn wel mooi afgewerkt met rubber om de lak te beschermen en hoop ik ook tegen water dus kortom goed

• Zijn er verbeterpunten waar Lockboss op moet letten? De slotjes

Je hoeft niet meer met je accu te sjouwen en dat is waar ik de waarde in vind zitten. Verbeter puntje zijn wel de metalen plaatjes of die afgeplakt kunnen worden met iets van rubber, zodat het niet zo rinkelt. Ik fiets vaak door de binnenstad en met die kinderlokkers rinkel je dan best veel. Verder erg blij mee. Ik maak mij geen zorgen over de accu en hoef het niet mee te sjouwen.

• Wat vond je van de installatie van jouw Lockboss? makkelijk
  • Zijn er verbeterpunten waar Lockboss op moet letten? “Anti rinkelen”

Prima product, Prima service

na een eerder diefstal van de accu nu geen zorgen meer dat ik bij mijn fatbike terugkom en de accu eraf geschopt is.. makkelijk te installeren a/d hand van de uitleg

• Wat vond je van de installatie van jouw Lockboss? makkelijk
  • Zijn er verbeterpunten waar Lockboss op moet letten? een installatie video zou misschien kunnen helpen?

Panamalaan 2 G

1019 AZ Amsterdam

+31 20 215 31 52

Over Lockboss

Lockboss ontwerpt en produceert premium accusloten.