Brunello en Barolo walhalla

Zeer overzichtelijke website met gedetailleerde achtergrond informatie per wijn die je normaal niet bij een webshop tegenkomt. Voelt bijna alsof je persoonlijk advies van een slijter krijgt. Eerlijke prijzen, hoewel de meeste wijnen prijzig zijn.

Top wijnen uit Italiaanse topgebieden

Deze wijn website concentreert zich op top wijnen uit Piemonte en Toscane. Door concentratie op Barolo en Brunello wijnen vinden de liefhebbers van deze wijnen hier een zeer ruim assortiment. Via een jaarlijks lidmaatschap, terugverdient bij 6-7 flessen per jaar, worden tegen aantrekkelijke prijzen een ruimer aanbod gegeven dan bij andere wijn websites.

Mooie wijnen en super service

Ik denk een mooie site goede wijnen tegen een redelijke prijs

Top wijnen, top advies, top service!

Brunolo.nl biedt een mooi en zorgvuldig samengesteld assortiment Brunello- en Barolo-wijnen, met alleen topkwaliteit voor elk budget. Het advies is professioneel en betrouwbaar en de service is uitstekend. Ik bestel hier met veel vertrouwen en ben zeer tevreden.

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Snelle en betrouwbare service

Kwaliteitswijnen en optimale service.

Brunolo heeft zeer goede kennis van de prachtige Brunello en Barolo wijnen. De overdracht van deze kennis maakt dat het openen van elke fles een feest is. Alsof een engeltje op je tong piest. Onovertroffen! En...de wijze waarop de flessen afgeleverd worden....klasse!

Fantatischr wijnen

De ervaring met Clement zijn al jaren van grote klasse! Top bedrijf

geweldige wijnen die super snel geleverd worden, ottimo!

Een prachtig assortiment voor zowel de Brunello als de Barolo wijn, waarbij het persoonlijke randje mij zeer aanspreekt; Brunolo begrijpt het Italiaanse aspect van gevoel en persoonlijke relaties zeer goed, zij kennen de wijnboeren immers persoonlijk! Voor ieder ook wat wils qua prijs, echter de verhouding met de kwaliteit van de wijn is voor iedere keus prima! Insomma, bij Brunolo is kwaliteit gegarandeerd mede door hun ervaring en expertise op het gebied van deze 2 prachtige wijndomeinen in Italië.

Lijnbaan 3 H

2352 CK Leiderdorp