Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten reageren overwegend positief met nadruk op snelle levertijd, duidelijke informatie en een betrouwbaar bestelproces. De winkel biedt een breed assortiment wijnen met redelijke prijzen en goede kwaliteit. De service en verpakking worden alom geprezen. De algemene indruk is dat Brunolo een betrouwbare bron is voor liefhebbers van Barolo en Brunello.
Probleemloze bestelling, levering op de door mij gewenste datum en tijd. Ik zal zeker weer gebruik maken van de Brunolo shop.
10 June 2026
Willijan
Deventer
Beste Willijan, bedankt voor de mooie review. Wij zien je graag in onze winkel terug. Wij blijven ons best doen om de mooiste Barolo's en Brunello's te vinden en in ons assortiment op te nemen.
I have not yet received my wines which were scheduled to be delivered last Friday. Today is Monday!
25 May 2026
John
Dublin
Dpd is niet mijn favoriete postbedrijf. Ik heb al een keer een bestelling uit Duitsland niet ontvangen. Gewoon gone. Bij mijn bestelling bij Brunolo.nl kreeg ik ook bericht van DPD, uw bestelling komt eraan. Een paar dagen later dacht ik, laat ik nog eens kijken en in ene stond er: uw bestelling is bezorgd, maar ik had niks. Snel een mailtje naar Brunolo.nl gestuurd, die antwoordden binnen een uur da's heel netjes. En de volgende dag was de bestelling er, zeer goed ingepakt, dus helemaal top. Maar dat gedoe en de onduidelijkheid rond DPD gaf me toch wel even stress. Dus daarin is mogelijk nog verbetering te halen.
21 May 2026
marvin
AMSTERDAM
Breed aanbod, mooie prijzen, leden korting. Bestelling werd snel afgehandeld en 2 later afgeleverd.
7 May 2026
Ingemar
Haarlem
Bedankt Ingemar voor de waardering. Gebiet van de mooie wijnen. Wij doen ons best om nog meer moois te vinden.
Goeie kwaliteit wijn en alles snel en goed verzonden.
1 May 2026
Ronald
Zuidwolde
Bedankt Ronald voor de mooie beoordeling. Geniet van de mooie wijnen.
Een mooi assortiment topwijnen voor correcte prijzen. Geweldig nuttige informatie over elke wijn. En bij bestelling een zeer snelle levering. Prima.
25 April 2026
Bert
Frankrijk
Bedankt Bert voor de mooie review. Wij doen ons best om onze passie met onze klanten te delen, genieten van de fantastische Italiaanse wijnen.
Ik ben zeer tevreden over Brunolo. De levering was uitstekend verzorgd en de verpakkingen waren van hoge kwaliteit, waardoor alles netjes en veilig aankwam. Ook de prijzen zijn heel netjes en eerlijk. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede wijn en betrouwbare service!
24 April 2026
Klaas-Peter
Groningen
Bedankt Klaas-Peter voor jouw mooie beoordeling. Deze Italiaanse topwijnen zijn onze passie die wij graag delen met een groot publiek en voor ons is een heel tevreden klant een mooi bedankje. Daar doen wij het voor.
Mooie aanbiedingen en de bestelling wordt snel geleverd.
18 April 2026
Remco
Hoevelaken
Bedankt Remco voor de mooie beoordeling. Geniet van de mooie wijnen!
Snelle en betrouwbare service
3 April 2026
Eduard
Hulst
Bedankt Eduard voor de mooie beoordeling en geniet van de mooie wijnen.
Excellent and fast service
26 March 2026
Björn
Åby
Many thanks Björn for your wonderful rating. We love it, just like the wonderful Barolos and Brunellos
Prima assortiment van Barolo and Rosso/Brunello di Montalcino. Snel levering.
23 March 2026
Frederic
Den Haag
Bedankt Frederic voor de mooie beoordeling.
Goeie prijs voor topwijnen betaald, en binnen 24 uur stonden ze thuis. Top geregeld.
20 March 2026
Gideon
Rijswijk
Bedankt Gideon voor de mooie beoordeling
Zeer overzichtelijke website met gedetailleerde achtergrond informatie per wijn die je normaal niet bij een webshop tegenkomt. Voelt bijna alsof je persoonlijk advies van een slijter krijgt. Eerlijke prijzen, hoewel de meeste wijnen prijzig zijn.
22 January 2026
Renzo
Son en Breugel
Renzo, bedankt voor de mooie reactie. Heel fijn dat je ons unieke aanbod zo waardeert. Het is onze passie, gecombineerd, met 20 jaar ervaring in Italiaanse wijen, waardoor wij proberen onze klanten het beste aan te bieden, zowel in aanbod als in informatie.
Deze wijn website concentreert zich op top wijnen uit Piemonte en Toscane. Door concentratie op Barolo en Brunello wijnen vinden de liefhebbers van deze wijnen hier een zeer ruim assortiment. Via een jaarlijks lidmaatschap, terugverdient bij 6-7 flessen per jaar, worden tegen aantrekkelijke prijzen een ruimer aanbod gegeven dan bij andere wijn websites.
2 January 2026
Rob
Schoonrewoerd
Bedankt Rob, vooor de mooie review. Heel fijn dat je onze focus op Italiaanse topwijnen zo waardeert. Het mooie is dat deze wijnen ook onze passie is.
Ik denk een mooie site goede wijnen tegen een redelijke prijs
17 December 2025
Marc
VELDHOVEN
Bedankt, Marc voor de mooie score. Wij doen er alles aan om de mooisteBrunello's en Barolo's in ons assortiment op te nemen en tegen redelijke prijzen aan te bieden.
Brunolo.nl biedt een mooi en zorgvuldig samengesteld assortiment Brunello- en Barolo-wijnen, met alleen topkwaliteit voor elk budget. Het advies is professioneel en betrouwbaar en de service is uitstekend. Ik bestel hier met veel vertrouwen en ben zeer tevreden.
14 December 2025
Francois
Culemborg
Bedankt voor de mooie review Francois
Snelle en betrouwbare service
11 December 2025
Edwin
Uddel
Bedankt Edwin voor de mooie score.
Brunolo heeft zeer goede kennis van de prachtige Brunello en Barolo wijnen. De overdracht van deze kennis maakt dat het openen van elke fles een feest is. Alsof een engeltje op je tong piest. Onovertroffen! En...de wijze waarop de flessen afgeleverd worden....klasse!
Cees
Warmond
Bedankt Cees voor de mooie woorden.
De ervaring met Clement zijn al jaren van grote klasse! Top bedrijf
Frans
Leiden
Bedankt voor de mooie score Frans
Een prachtig assortiment voor zowel de Brunello als de Barolo wijn, waarbij het persoonlijke randje mij zeer aanspreekt; Brunolo begrijpt het Italiaanse aspect van gevoel en persoonlijke relaties zeer goed, zij kennen de wijnboeren immers persoonlijk! Voor ieder ook wat wils qua prijs, echter de verhouding met de kwaliteit van de wijn is voor iedere keus prima! Insomma, bij Brunolo is kwaliteit gegarandeerd mede door hun ervaring en expertise op het gebied van deze 2 prachtige wijndomeinen in Italië.
Joost
Barendrecht