mijn Bomont :Vriendelijk en bij de tijd

Altijd behulpzaam ,meestal in de winkel te vinden en anders bij de Bomont Collega's . Mooie merken ,ook voor mij Dank Corrie Goudswaard

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Perfect.

De korte broeken van PME zijn super. Lengte, genoeg zakken, mooie kleuren, altijd goed.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Prachtig artikel relaxed draagcomfort

Perfecte dienstverlening

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

Verfrissend

Totaal andere collectie aan kleding dan gewend in Rotterdam bij andere winkels. Beiden Bomont in Den Bosch bezocht en werkelijk waar verfrissend en warm.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Leuke mode en razendsnelle levering

Paar keer in de winkels geweest en veel leuke kleding gezien en gekocht. Nu via de webshop nog iets besteld dat binnen 24h geleverd werd.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Mooie spullen en goede service

Goede klantenservice, betrouwbaar en leuke winllkel met veel merken

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Een hele mooie winkel met heel veel keus

Ik kom er heel graag.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Altijd een feestje

Als het nodig is krijg ik de aandacht die ik vraag. Ik krijg lekker de ruimte om te snuffelen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Fijn winkelen.

Prettige sfeer in de winkels. Ruime keuze. Rustig winkelen. Niet het 'gehijg' van het personeel. Attent en aandacht voor de klant bij de kassa.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Er werd bij de paskamer goed meegedacht om een leuke combinatie te maken. Bij de kassa werd ik ook erg vriendelijk geholpen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

"Super erg tevreden

"Mooie kleding! Ik ben een keer in de winkel in Middelburg geweest en vond het een hele mooie zaak. Deze keer heb ik online besteld; de bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Echt heel fijn, ik ben erg tevreden!"

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Fijne winkel. Vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Bomont is oke

Maar dat je voor een cadeaubon thuis moet blijven om je pakket te ontvangen is niet nodig. Maak daar een brievenbus pakket van dat is wel zo handig. Verder goed verzorgd.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Komt overeen met afbeeldingen van de kleding en snel geleverd.

goede service

online bestellen, zeer behulpzaam en snelle levering

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Hele goede ervaring bij Bomont Roosendaal

Altijd vriendelijk en behulpzame winkelmedewerkers. Denken met je mee en zijn niet opdringerig. Ook de service (broek korter maken) is perfect en snel verlopen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Mooie winkel met veel merken

Genoeg keuze. Hangt je maat er niet bestellen ze het en word het thuisgestuurd

Simpel & Snel

Leuk en divers assortiment. Gebruikersvriendelijke website, en vlotte levering!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

In de winkel niet meer in juiste maat. In de winkel juiste maat besteld . Na 3 dagen was deze binnen! Snel dus…

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Fijne winkel

Sinds deze winkel in Utrecht zit, komen we hier geregeld. Fijn de persoonlijk aandacht die je er krijgt en het is er (nog) heerlijk rustig shoppen. Kopje koffie was weer heerlijk

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

de winkel is aangenaam gezellig en overzichtelijk

aangenaam en gezellige winkel, de winkelbediende heeft ons heel goed geholpen om een leuke outfit uit te kiezen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Hulp en goeie voorstellen bij de kledingkeuze

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Top, ik was zo geslaagd!

Gezellige winkel. Service van de dames om mijn te lange broek af te spelden. .

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Top winkel in een dorp

Ideaal, gratis parkeren, hoeft de stad niet in. Mega fijn assortiment en super goede hulp.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Heerlijk...

Zo genieten van de ruime collectie, prachtige merken... Altijd heel netjes en ruim opgesteld... Rustgevend om rond te kijken en steeds iets mooie te kunnen vinden... In welke stad we ook gaan shoppen, Bomont slagen we nooit over!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Anodeweg 62