Super fijne winkel

Ontzettend veel mooie merken, behulpzaam personeel, leuke accessoires en sierraden. Ik ben weer goed geslaagd.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Een prima ervaring

Bijzonder kundige klant vriendelijke en aardige medewerkers. Genoeg keus. Moeilijk om het pand te verlaten zonder iets te kopen!

Super…!!!

Omdat ik altijd twijfel…kan ik dat nog wel aan… ben ik heel blij met de vriendelijke verkoopster Ze heeft mij uitstekend geholpen, was heel vriendelijk. Ben ook heel blij met mijn mooie shirt en vestje Kom zeker weer bij jullie terug

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Mooie collectie, overzichtelijke indeling en zeer goed geholpen.

Zie hierboven

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Heel leuk

Ik vind Bomont een heerlijke winkel,als ik in de buurt ben ga ik altijd langs

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

mooie winkel, je vindt er van alles

klantvriendelijk, goede hulp

Super!!!

Ben hier nu een paar keer geweest en ik kwam iedere keer weer met iets leuks bij de kassa.Van alles wat ook leuke life style. En leuk personeel ik vind deze winkel een aanwinst voor Utrecht!!!

Schöne Sachen

Schöne Sachen, sehr nette Mitarbeiter, immer ein Besuch wert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Wisselend

Tijdens het passen van de kleding ben ik uitstekend geholpen. Verkoopster heeft kledingstukken uit de winkel gehaald. Broek is afgespeld, goede service. De verkoopster aan de kassa was chagrijnig en boos omdat ik niet gezegd had dat er spelden in de broek zaten. Het fijne gevoel wat ik had omdat ik leuke kleding had en fijn geholpen was verdween hierdoor snel. Erg jammer.

Ontzettend vriendelijk geholpen

Ontzettend vriendelijk geholpen, hele fijne ervaring

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Zoveel leuks voor vele smaken bij elkaar op een plek.

Meer dan een uur binnen geweest en wederom goed geslaagd. Prachtige collecties. Er is ook altijd wel een mooi cadeau om weg te geven te vinden.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Had via internet een trui in maat M te zijn; deze bleek te groot. In de winkel deze retour gebracht en, daar zij niet ter plaatse een maat S hadden, deze voor mij besteld welke via DHL dan weer bezorgd gaat worden. Hele vriendelijke medewerkster !

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Geweldige winkel

Zo blij dat Bomont in Utrecht is gevestigd.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

Hele fijne winkel!

Hele fijne winkel in het centrum van Utrecht. Hele aardige medewerkers en een fijne sfeer. Groot en mooi aanbod van toffe kleding. Fijn om zoveel merken op 1 plek te hebben.

Snelle levering!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Mooie winkel, goed geholpen

Mooie winkel met goed assortiment. Cadeautje mooi ingepakt.

Goede makkelijke services

Bestelde jas volgende dag in huis. Moest helaas retour dit ging super vlot en aardig in de winkel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Kom er graag

Ontzettend fijne zaak met hele vriendelijke verkoopster en verkoper .

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Heel fijne winkel met een groot assortiment en heel vriendelijk personeel.

De winkel heeft veel verschillende collecties waardoor er voor iedereen iets te vinden is. Niet alleen kleding maar ook leuke spulletjes voor in huis

Ultiem shoppen

Wat een goede merken en accessoires voor in het huis. Jammer dat ik niet in Zeeland was toen ik de winkel uit liep ;-) maar ook in Utrecht echt een verrijking deze mooie winkel.

Mooie winkel

Leuk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Heel goede service en behulpsam

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Fijne winkel!

Ontzettend mooie winkel met erg vriendelijk behulpzaam personeel. Eindelijk geslaagd en wat leuke kleding gekocht. Blijf deze winkel zeker bezoeken.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Altijd oké voor bezoekje

Ik kom graag daar winkelen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Prettig winkelen heel vriendelijk personeel

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg