Super goede service!

Super goede service!

Prima Uitstekend

Veendam snel geleverd en ruiling evenzo

Produkt snel geleverd en ruiling evenzo

Bestellen was simpel en het afleveren�

Bestellen was simpel en het afleveren snel.de sjaal ziet er mooi uit.

Goed advies snelle levering

Goed advies snelle levering

Snelle en prima service

Snelle en prima service

Die Beratung der Mitarbeiterin war sehr�

Die Beratung der Mitarbeiterin war sehr gut,die Lieferung aus einer anderen Filiale sehr schnell und zuverl�ssig an meine Adresse in Deutschland.

Snel en perfect geleverd??

Snel en perfect geleverd??

Goed geholpen door de verkoopster ivm�

Goed geholpen door de verkoopster ivm hulp tegoed bon .zeer snelle levering 1dag prima

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering

Snelle levering. Netjes verpakt. Product voldeed aan de verwachting. Leuk kaartje erbij, attent & persoonlijk.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Vlot en goed�

Vlot geleverd en het product voldeed aan de verwachtingen

Snel retour via Bomont Den Bosch

Snel retour via Bomont Den Bosch, daar goede maat gekocht. En via bank van online snel terug!

Al vele jaren naar volle tevredenheid klant.

Al vele jaren naar volle tevredenheid klant, reeds veel artikelen besteld en altijd direct de goede maatvoering op de laatste bestelling na waarbij een overhemd duidelijk te groot was doch binnen enkele dagen ook dit weer positief opgelost, voorbeeld voor veel andere bedrijven !!

Snelle en accurate handelingen

Snelle en accurate handelingen

Ik ben heel correct geholpen

Ik ben heel correct geholpen

Alles zur vollsten Zufriedenheit

Alles zur vollsten Zufriedenheit, superschnelle Lieferung, qualitative Produkte, sehr gerne wieder

Correct en vriendelijk en snel

Correct en vriendelijk en snel

Gewoon tevreden!

Snelle levering, diverse betaalmogelijkheden. Ik twijfelde over de maat en heb twee jassen besteld. Heel makkelijk te retourneren via de winkel in Den Bosch. Vriendelijke personeel en alles gewoon goed geregeld!

We zijn in Renesse in de winkel geweest.

We zijn in Renesse in de winkel geweest. hebben daar en trui gekocht voor mijn man, hij wilde nog een zelfde model en andere kleur maar hadden zijn maat niet meer. Ze hebben ons prima geholpen en online een goede maat naar ons opgestuurd. In tweedagen was hij al binnen.

Topwinkel

Steeds vriendelijk en behulpzaam in de winkel, en als een artikel niet in voorraad is, wordt dat zeer snel via de webwinkel thuis bezorgd. We komen graag van Sint-Niklaas tot Sluis, toppie !

Service

Goede service voor de klant

Geen levering.

Normaal altijd prima levering maar nu nog steeds niets ontvangen. Bestelling week in filiaal blijven liggen. Contact met klantenservice die zouden terugkoppeling geven maar niet gehad. Wacht nog steeds op pakketje.

Vriendelijk en stipt

Vriendelijk en stipt