goede en snelle service

Mijn bestelling is netjes verwerkt, de communicatie was duidelijk en mijn bestelling werd snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over Bomont

Goed en snel

Fijne winkel, waar je ook binnen stap. Aardig personeel. Grote keuze.

snelle en correcte levering

duidelijke website en snelle correcte levering

Goede beoordeling

Snelle service, duidelijke website, snel afwikkeling retourneren

Snel en netjes!

De site geeft goede informatie en de bestelling werd snel en netjes geleverd. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om je bestelling elders op te halen (bijv. pakjegemak). Ik vind het vervelend als mijn buren worden lastig gevallen met mijn online bestellingen en vind het dan fijner het pakje op te halen bij een winkel op het moment dat het mij schikt.

Alles zoals het hoort.

De kwaliteit en afhandeling liepen zonder problemen. Zo hoort het.

Artikel uitverkocht

Het artikel wat ik besteld had was helaas uitverkocht. Het geld zou binnen drie werkdagen op mijn rekening teruggestort worden. Jammer genoeg moest ik er twee weken op wachten. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.

Uitstekend, snel en goede afhandeling!

Wil je goed kunnen slagen en geen rompslomp, dan kan je hier uitstekend terecht!

Tops van Studio Anneloes

Supersnelle levering waarbij moet worden vermeld dat ik in Duitsland woon. Artikel zoals afgebeeld, ben zeer tevreden.

Gaastra jas besteld en 2 dagen later werd deze al geleverd. Helaas was de maat niet goed. Ben naar Bomont winkel gegaan waar ik mijn geld terug kreeg. Thuis dezelfde jas opnieuw besteld in een andere maat. Ook deze jas had ik 2 dagen later weer in huis. Prima service.

tevreden

Een snelle levering. Alleen het retourneren is wat omslachtig.

Slechte klantenservice

Broek besteld, deze bleek er niet meer te zijn. Duurde 10 dagen voordat ik na vele telefoontjes het geld terug ontving. Werd steeds verteld dat overboeken wel een week zou duren. Dit werd door meerdere dames van de klantenservice verteld. Uiteindelijk werd bekend dat er nog niets was terug geboekt. Daarna binnen 2 dagen. Voor mij nooit meer Bomont!!!!

Mooie grote shawl

Ik ben enorm blij met deze shawl. Heel groot, waardoor de hem op verschillende manieren kan dragen. Mooie kwaliteit. Werd snel bezorgd.

uitstekend,snelle levering goede nazorg na levering

Zeer tevreden. De levering was er een dag nadien. Ook toen er iets foutief was geleverd geen probleem om te ruilen. Goede service na bestelling. Een aanrader!

Zeer vriendelijke klantenservice!

Snelle afwikkeling van retourzending.

Bomont is prima.

Bij Bomont kun je veilig kopen via internet.Alles wordt supersnel bezorgd en ook retourzendingen worden snel en effici�nt afgerond. Ook heel duidelijk en overzichtelijk!

Bestelling en retouneren

Correcte en accurate afhandeling, binnen enkele dagen is alles afgewikkeld. Aardige telefonistes.

Snelle levering, goede klantenservice

Erg tevreden over deze winkel. Spullen werden snel geleverd en een vraag werd ook snel en goed afgehandeld. Zelfs in de uitverkoop-periode. Klasse, ik ga er zeker vaker bestellen.

Goede levering en perfecte service

Trui besteld maar die was na 1 keer wassen gaan pluizen. Gemaild en er werd geen probleem van gemaakt. Artikel terug gestuurd en geld terug gekregen. Ook de retourkosten.

Uitstekende onlineshop

Snelle levering, uitstekende informatie over de levering. Snelle beantwoording op vragen en uitstekende service Mooie kleding van goede merken en goede kwaliteit. Ben meer dan tevreden over Bomont en bestel graag bij deze online shop en als ik in de buurt ben is het een genoegen om bij Bomont te winkelen.

via webshop een bestelling gedaan. prima afhandeling bij retourneren.

heel fijn.

Hele fijne service pakket was zoekgeraakt en heb keurig alles nog ontvangen met een leuke presentje erbij voor het ongemak.

Duidelijke handelingen

Snelle en duidelijke communicatie over de levering. Echter na retournering duren de handelingen en communicatie omtrent het terug te ontvangen bedrag vrij lang.

Prima Service,duidelijke webshop,ik ben erg tevreden

Goede service, goede kleding, snelle levering, snel retourneren van betaalde kosten

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg