Betrouwbaar en effici�nt.

Catalogus en bestelwijze zijn gebruiksvriendelijk. Afhandeling bestelling verloopt naar behoren inclusief informatie vanwege besteldienst: datum, tijdstip e.d.

ik koop heel graag bij Bomont.nl want de producten zijn top en de levering is mega snel ;)))) een echte aanrader

Alles wat op de site staat klopt, prima bestellen en bezorgen.

Prima zaak om te kopen op internet. De schoenen vielen in het echt absoluut niet tegen. Is bij andere sites wel eens het geval. Goede site/shop.

top ,,,,,

super snel in huis en keurig verpakt. en geen verzendkosten

Ik ervaar het als bijzonder prettig

Goede, snelle levering.

Gratis verzenden vanaf een bepaald bedrag. Retourneren kost geld, dat vind ik een nadeel. Indien iets niet past ben je als klant dus wel wat geld kwijt. Omschrijvingen bij de artikelen zijn summier, dit kan uitgebreider.

Perfekt

De hele procedure van bestellen tot uitleveren verliep heel goed. Degelijk verpakkingsmateriaal.

zeer tevreden over bomont

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding, fijn dat achteraf betalen kan.

er werd pas na een paar dagen actie genomen om het artikel uit de winkel te halen en toen was het uitverkocht

Bomont reageert traag op webbestellingen. Ik begrijp dat het voor kan komen dat artikelen op het moment van bestellen in de webshop net in de winkel verkocht kunnen worden, maar als er pas na een paar dagen actie wordt genomen om artikelen die in de webshop besteld zijn uit de winkelvoorraad te halen, dan is die kans natuurlijk vele malen groter. Dat er dan alsnog een uitnodiging volgt voor een beoordeling op Trustpilot is des te vreemder.

webshop bestelling

snelle levering en gemakkelijk te retourneren in de winkel, ook in de uitverkoop kreeg ik geld terug voor een artikel wat niet paste. Voor herhaling vatbaar

Erg fijne webshop

Ik koop regelmatig Gaastra kleding bij Bomont. Altijd snel geleverd voor een uitstekende prijs.

Snel geleverd, goede communicatie.

Klant vriendelijk

Heb mijn retour pakket in de winkel afgegeven. Jammer dar er niet contant word terug betaald. Verder alles prima verlopen.

Afhandeling Bomont

Bestelling vlot en correct geleverd. Uitverkocht artikel snel gemeld en geld keurig teruggestort

Retourzendingen betalen? Dat is uit de tijd.

Jammer dat retourzendingen betaald moeten worden.

Professionele website en levering

De website is heel overzichtelijk en klantvriendelijk, hetzelfde geldt voor de manier van bestellen, de afhandeling van de bestelling en de levering. De verpakking waarin de bestelling geleverd wordt, is ook nog geschikt voor een retourzending: met een simpele verwijdering van de strip waarmee de plakstrip beschermd is voor plakken. Hoe klantvriendelijk kun je zijn?

Alles perfect

Van bestellen tot levering, alles perfect!!!

alles goed

Keurig verpakt, snel verzonden, juiste product. Aanrader

Bomont is Prima

Bomont is Prima

Perfecte service!

Snelle levering en goed verpakt!1 onderdeel van mij bestelling ontbrak.Heb telefonisch contact gehad en de dag daarna werd het artikel als nog geleverd!

Perfect in orde

Is reeds 2de maal dat ik bestelling plaats bij Bomont.nl en alles is altijd perfect in orde

Beetje jammer

Ik had een shirt in de uitverkoop gekocht. helaas was die niet meer leverbaar. Dit kreeg ik niet meteen te horen, maar naar drie dagen. Beetje jammer. Verder wel leuke site en mooie kleding!

geweldig

Goeie overzichtelijke site. nette afwikkeling van je bestelling! Zeker de moeite waard, vertrouwd gevoel om iets te bestellen.

Super service!

Bestellen via Bomont kan ik iedereen aanbevelen. Super service, kan niet anders zeggen.

Snelle levering!

Prima levering!