alles in orde.

op tijd en netjes verpakt bezorgd. artikel voldoet 100%

Goeie service van Bomont.

Goed en snel geleverd. Gewoon een goede webwinkel zoals het hoort te zijn. Een voorbeeld voor anderen.

Prima service en goede afhandeling zelfs rond de feestdagen

Prima!!!!

Keurig en op tijd ook met de feestdrukte...

Al een paar keer �rg tevreden!

Snelle levering, keurig verpakt, leuke collectie

Snel en goed

Hoewel ik in Duitsland woon, waren de laarzen binnen een paar dagen hier, goed verpakt en precies de kwaliteit die ik verwacht heb!

Goede en snelle service!

Zelfs tijdens de feestdagen biedt Bomont een super snelle service. De website is erg gebruiksvriendelijk en er is werkelijk voor ieder wat wils.

Leuke jas

Ik ben blij met de jas. Alleen de bezorging duurde lang. Ook kon ik bij DHL niet zien hoe laat de jas bezorgd zou worden gelukkig was ik wel thuis op het moment van bezorging.

snelle levering, keurig verpakt

het artikel was breekbaar, maar het was zo goed verpakt dat er niets mee kom gebeuren. TOP!! Snelle levering, zelfs nu met de feestdagen.

prima prijzen in de uitverkoop.

Paar mooie spullen kunnen scoren in de eindejaarsopruiming bij Bomont. Enkele retour gestuurd via Kiala, wat dan wel weer 4 euro kost, maar al met al flink wat bespaard, gezien de mooie prijzen.

Prima geregeld zo

Ik vind dat de service heel goed is. snelle levering en bij afwijkende maat heel snel hersteld.

winterjas

op woensdag een winterjas besteld, op donderdag keurig geleverd. heel tevreden dus.

uitstekend

dag voor kerst besteld de dag na kerst bezorgd, kan toch niet sneller, en dan nog wel van 2 verschillende locaties!! van mij een 10

Snel en correct geleverd.

Mijn eerste ervaring met Bomont is prima! Duidelijke website, snelle levertijd, netjes verpakt. Het bestelde jasje was ook helemaal naar wens. Fijn dat je ook kan betalen ahv een factuur.

Prima service!

Prima service, ondanks de feestdagen een vlotte bezorging en duidelijk over het te verwachten pakket!

Redelijk

Er zaten plakrestjes op de etagere en er zat geen originele omdoos van Pip omheen. Ook het verpakkingsmateriaal was erg stoffig. Jammer! Wel een snelle levering.

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Poncho

Mooie unieke poncho geleverd door bomont. Nog voor de kerst besteld en ook een dag voor kerst geleverd

Duidelijk en makkelijk. Snelle levering. Keurige afwikkeling.

Netjes en snel geleverd

Kledingstuk netjes verpakt en snel geleverd

Retourzending

Waardeloos om bij terugzenden zoveel te moeten betalen. Geen service. Stop met bestellen bij Bomont.

geweldige service!!!

goede en betrouwbare website toppie

Snelle levering en snel terugontvangen geld van retourzending

De levering was binnen 24 uur. Retour zenden makkelijk en conform afspraak op tijd het bedrag terugontvangen.

matig

Heb nu 2 maal wat besteld,en 2 maal was er wat met het bestelde product. 1e maal was een jas met kapotte jaszak. 2e maal was een trui, met aan de voorzijde 3 haakjes. wel jammer ,voor die jas heb ik een andere terug gekregen,en was ook netjes opgelost. Die trui die gaat vandaag retour.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg