Super snel

Goede prijzen en super snelle levering.

uitstekende service

Een bestelling geplaatst bij bomont nl. binnen een paar dagen tijd aan huis geleverd. Hele goede service!

Slechte service

Ik heb 's avonds via de webshop een winterjas besteld. Pas 24 uur later kreeg ik een melding dat de jas niet meer voorradig was en in de tussentijd was de jas in een alternatieve maat ook uitverkocht. Hier melding van gemaakt via Twitter en ik kreeg vervolgens een reactie dat men het voor mij "op ging lossen". Dit resulteerde uiteindelijk in een kortingsvoucher van EUR 7,50 op mijn eerstvolgende bestelling en let wel, pas geldig vanaf een bestelling van EUR 35,00. Een sigaar uit eigen doos dus.... Bovendien werd mij nogmaals meegedeeld dat het kon voorkomen dat een artikel inmiddels via een van de winkels was verkocht en daarom niet meer voorradig was. Aangezien ik op woensdagavond had besteld (geen koopavond) lijkt het mij onmogelijk dat het artikel in de tussentijd via een van de winkels is verkocht. Mijns inziens is hier eerder sprake van slechte voorraadbeheersing en onvoldoende aandacht voor de webshop. Voor mij geen aankopen bij Bomont meer.

snelle levering, goede service

Ondanks de feestdagen werd de bestelling snel geleverd. Ik heb in de winkel in Etten-Leur iets geruild, het personeel was vriendelijk en behulpzaam, ik ben erg tevreden.

Keurig op tijd

Ondanks kerstdrukte, toch keurig op tijd geleverd. Online is Bomont zeker aan te bevelen. In de winkel in Etten-Leur hebben de verkoopsters helaas geen interesse in je, waardoor ik er nooit iets koop. Jammer, want de collectie is erg mooi.

SUPER Service!

Letzten Samstag (Abend) bestellt, Sonntag wurde die Ware versandt und Dienstag hatte ich sie schon! Einfach nur super! Besser geht nicht! Ganz toll und VIELEN Dank!

Een goed bedrijf.

Goede kleding ruim assortiment goede prijzen goede service. Cijfer 8.5

zeer netjes

De bestelling is netjes afgeleverd.Alles snel afgehandeld. Hartelijk dank

Snelle en correcte levering

Artikelen worden snel en goed ingepakt geleverd.

Fijne online winkel, snel, betrouwbaar.

E�n retourzending wacht nog op afhandeling; dat ging niet helemaal goed. Heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed komt.

Top product en bijzonder snel geleverd

Wij hebben kort voor Kerstmis een dekbed besteld van Little Diva en ondanks dat we bang waren dat de bestelling te laat zou worden geleverd was t pakket keurig netjes de volgende dag geleverd. Dat is pas service. Het product is ook van een prima kwaliteit boven verwachting.

Mixed

Verschillende kwaliteitsmerken onder 1 dak, maar het winkelpersoneel laat steken vallen. Diverse keren in de winkel in Terneuzen geweest, begroeten is moeilijk en uitstraling naar klanten is ver te zoeken. Voor de rest keuze genoeg, zowel winkel als webshop. We hebben 1 internet bestelling gedaan van ca. 600 euro - prima verpakt en snel geleverd, echter stonden wij versteld van de aflevering door DHL - pakken werden zo afgegeven (niet op ons prive adres) een naam of handtekening voor ontvangst was niet nodig - we hebben het hier wel over ca. 600 euro vooruit betaald.

Snelle service!

Geweldig!

Geweldig verpakt en snelle bezorging

Snelle bezorging

Ondanks de aankomende kerstdagen, waren de bestelde schoenen heel snel in huis!

Snelle service!

Snelle levering, zelfs met de hectische dagen voor Kerst.

Uitstekende kwaliteit

Snelle en vlotte levering nr Belgi�!

snelle levering en goede service

Aan te bevelen

Snelle aflevering , betrouwbaar , prima

super snelle service,correcte afhandeling

een ieder aan te bevelen

Snelle en goede levering.

1 artikel ontbreekt

Tot op heden nog niet de gehele bestelling ontvangen. Er ontbreekt nog 1 artikel

zeer goed

Op tijd en goed bezorgd.

Nette en juiste levering

Levering binnen 2 dagen. Prima!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg