Je wordt positief geholpen in de�

Je wordt positief geholpen in de winkel. Ze geven goed advies bij het passen van kleding , halen ook kleding voor je in andere maten wanneer je in het pashokje staat.

Vroeger ging ik voor Bomont naar�

Vroeger ging ik voor Bomont naar Renesse (doe ik nog wel eens) maar gelukkig is er tegenwoordig ook eentje in Den Bosch.

Mijn kleding gstuk ziet er goed uit en�

Mijn kleding gstuk ziet er goed uit en werd op tijd geleverd

Alles snel en goed Heel tevreden !

Alles snel en goed Heel tevreden !

Fijne

Fijne, betrouwbare winkel en website!

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Vriendelijke verkoopster

Op zich snel geleverd en goed terug�

Op zich snel geleverd en goed terug kunnen sturen. Maar wel heel erg slecht ingepakt. Het pakket was al open toen het aankwam. Het zat in een heel klein plastic zakje. Zonde, zo een mooie jas van 159 euro ! Ik heb hem terug gestuurd en heb zelf geknutseld om de plastic zak groter te maken.

Snel en goed

Snel en goed

Sehr guter Service

Sehr freundlich und hilfsbereit

Snelle levering, product is precies goed!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

klantvriendelijk

klantvriendelijk

Keurig ingepakt en snelle levering.

Keurig ingepakt en snelle levering.

Nette service en snel thuis.

Nette service en snel thuis.

Zorgen dat de artikelen 'up to date'�

Zorgen dat de artikelen 'up to date' zijn in de webshop. Dat als je iets besteld, afrekend...je niet 3 dagen later een mail krijg dat het artikel niet op voorraad is

Super Service

Gute Beratung und sofort das Angebot, dass die Ware in der ben�tigten Gr��e �ber den online shop geliefert werden kann. Ware wurde viel schneller verschickt und geliefert als angek�ndigt. Das ist einfach ein sch�nes und tolles Gesch�ft.

Goede service, heldere communicatie

Goed doordachte bedrijfsvoering

Snelle levering, duidelijke beschrijvingen. Ik heb het idee dat ze een goed doordacht proces hebben.

Bestellung aus Deutschland

Bestellung aus Deutschland, alles gut. Sch�n w�re ein Shop auf deutsch oder eine �bersetzung. Zu markieren und dann die �bersetzung ist etwas aufw�ndig aber geht. Da ich Bomont sehr mag, werde ich auch aus Deutschland einkaufen� so lange es m�glich ist. BEDANKT!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, mooi bedrijf

Prima kwaliteit producten en snelle�

Prima kwaliteit producten en snelle levering

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam, goed advies, meedenkend en oplossing gericht.

Alles goed voor elkaar en snelle afhandeling

Niks op aan te merken, Ook bij geen retoursticker was dame aan de telefoon van de webshop zeer dienstverlenend en was alles zo voor elkaar. Alleen de korting van 7 euro via de bon was niet verwerkt in het systeem. Had dit wel aangegeven

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg