Teleurstellend

Vorige week heb ik mooie, dure boots van Blackstone besteld. Meteen bij het bestellen betaald. Pas 2 dagen later krijg ik de mededeling dat de boots niet meer op voorraad zijn en dat m'n geld wordt teruggestort. Het kan natuurlijk gebeuren dat schoenen niet meer op voorraad zijn, maar om dat nu pas 2 dagen later te horen...dat vind ik niet netjes. Het geld werd wel binnen 3 werkdagen teruggestort, zoals beloofd. Maar ik zal niet snel meer bij Bomont bestellen.

Andere maat geleverd gekregen dan besteld was maar word na een telefoontje keurig opgelost. Heb er alle vertrouwen in!

Fijne winkels en mooie collecties.

Besteld, betaald maar geen laarzen!!

Heb op dinsdag 2 december een paar laarzen besteld en betaald via ideal. Ik hoopte de bestelling uiterlijk vrijdag binnen te krijgen voor Sinterklaas. Uiteindelijk kreeg ik pas donderdag in de avond een mailtje dat de laarzen niet meer voorradig waren. Te laat vind ik, nu kon ik niet meer voor Sinterklaas iets anders regelen.

Onoverzichtelijke manier van werken...

5 blouses besteld, zelfde model, maar verschillende maten. Doordat de bestelling uit verschillende filialen moest komen ontving ik 3 verschillende pakketjes. Onduidelijke 'pakbon', retourbon er bij, zodat je niet goed kan zien wat en wanneer er nog geleverd wordt. Laatste pakketje moest volgens de bon 3 blouses bevatten, maar daar zaten er 2 in. Wat weer wel goed vermeld stond aan de onderkant van de bon, samen met het bedrag van 3 blouses.... Ondertussen wel een week verder, met het gevolg dat het betreffende bloesje niet meer voorradig is.... Heel vervelend, Bomont maakt zich hier wel heel makkelijk vanaf... Een standaard mailtje dat het artikel niet meer voorradig is en het geld wordt teruggestort. Jammer, eerste en direct ook laatste bestelling!

Prima producten van Bomont. Een negatief punt: DHL bezorger heeft mijn pakketje ter waarde van � 145 zomaar op het zicht in de tuin gelegd. Moet een vlg. Keer niet meer gebeuren! Bij niet thuis zijn gewoon bij de buren afgeven of een fatsoenlijk berichtje achterlaten.

Prima integer bedrijf!

Mooie enkellaarzen van Uggs. Prima kwaliteit en vooral door de 40% korting hoefde ik niet lang na te denken. Ik had al ervaring met Bomont en ik heb altijd nog prima ervaringen gehad met dit bedrijf. Zoals in de winkel en op het internet.

goede sevice en artikelen

Zeer goede kortingen die nog betaalbaar zijn voor merk kleding en schoenen.

supersnelle en correcte levering

supersnelle en vlotte levering!

Teleurstellend

Ik had schoenen besteld. Bij ontvangst bleek er een totaal ander paar schoenen in te zitten. Daardoor kon ik er mee terug naar de winkel. Hopelijk is het snel opgelost.

prima service en kwaliteit

de levering verliep probleemloos en de producten waren zoals verwacht van kwaliteit.

Goede service en vriendelijk personeel

Geen enkel probleem met retourneren van dingen die besteld waren, vriendelijke benadering!

Leuke winkel met goeie merken.

Jammer dat je niet gratis kan retourneren! Daardoor zal ik niet teveel bestellen want anders kost het geld als het niet past!

snelle afwerking

Goed snel en volgens afspraak

Volgende dag in huis!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering �n over de sale prijs van mijn super mooie Uggs.

een absolute aanrader

Keurig verpakt en de dag na bestelling al thuis afgeleverd. Ik ga nu zeker vaker bij Bomont bestellen, hoewel ik het ook wel heel erg leuk vind om in ��n van hun prachtige winkels te shoppen.

Heerlijke website en goede service

Mijn bestelling kwam snel aan, keurig verpakt. Fijne website om te winkelen, helemaal top! Een echte aanrader.

Supervlot

We vonden op de website heel snel wat we zochten. De bestelling en de betaling vormden geen probleem. Het product werd bovendien heel snel geleverd.

Makkelijk en snel!

Goede snelle levering

Alles wat ik verwacht had van mijn bestelling was ok. Tevens een prima afhandeling qua snelheid en levertijd. Ik zal in de toekomst zeker weer gaan bestellen via de website.

Snelle en correcte levering!

Je wordt via mail op de hoogte gehouden van zowel de bestelling, het traject als de levering. Heel klantvriendelijk en snel!

Snelle bezorging, dik tevreden!!

Grote bestelling , in 3x geleverd, keurig voor pakjesavond, dank hiervoor!

Snel en kwaliteit

Binnen een dag was alles binnen. Goed en netjes verpakt.

Reeds mijn 3e bestelling, zending netjes aangekomen met juiste goederen.

Prima service en snelle levering

super

keurig en zonder verzendkosten!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg