niet tevreden

Ik had een aantal fotolijstjes besteld en een wc borstel van riviera maison. Op de dag van verzending kreeg ik een mail dat de fotolijstjes niet meer op voorraad waren. Baal er gruwelijk van. Als je iets niet op voorraad hebt moet je het niet in je webwinkel zetten. De wc borstel overigens netjes ontvangen en restant werd spoedig op mijn bankrekening teruggestort. Dat was wel netjes.

Prima levering

Helaas was de jurk te groot en hebben wij hey teruggestuurd. Ik had graag gezien dat er een mail zou komen dat de retourontvangst is ontvangen en wanneer ik geld terugkrijg.

Zelfs in de drukke decembermaand vlot bezorgd.

Ruim assortiment, mooie kwaliteit en verrassend genoeg in de drukste periode van het jaar toch op tijd bezorgd.

Ik ben erg blij met mijn geisha jeans perfecte pasvorm.

Erg tevreden de bestelling was er ook binnen 2 werkdagen super.

Goed, alleen retour is erg slecht

Goede site alleen als het product niet goed is is het jammer dat je dan dubbele verzendkosten etc. Betaald

Snelle en correcte levering

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de klantenservice. Ik twijfelde over welke maat ik moest kopen en heb perfecte telefonische informatie gekregen die later ook nog eens via email werd toegestuurd. Top!

gewoon zoals verwacht

Prima afgeleverd. Duurde wat langer dan telefonisch afgesproken, maar vlak voor sinterklaas is dat te verwachten. Ik mis wel de levertijden op de site.

Gaastra

Aantal dingen besteld waaronder iets van Gaastra. Dit merk valt klein, maar wordt nergens vermeld. Kan geretourneerd worden, maar porto kosten zijn voor mij. Zelfs bij ruiling zou ik 2 keer de portokosten moeten betalen. Ga dus niet ruilen!

Misleidend

Ik bestel op Bomont.nl twee tops, twee dezelfde top wel te verstaan, maar in een verschillende maat. Ik betaal netjes, maar krijg een paar dagen naderhand een mail dat het shirt niet voorradig is en wellicht NET op dat moment verkocht is in de winkel. Wel erg toevallig; 2 dezelfde shirts in verschillende maart. Ik kijk op de site en wat schetst mijn verbazing; hetzelfde shirt is nog steeds te bestellen in alle maten. Niet netjes dus, je betaalt en dan moet je weer op je geld wachten en dat voor helemaal niets!

Klasse

Alles is gegaan zoals staat te lezen op de site . snelle levering,kortom klasse!

BETREFT BESTELLING

UITSTEKEND IN ALLE OPZICHTEN

Bomont levert service!

Mijn ervaringen met Bomont zijn zeer positief! Een bestelling wordt snel en vakkundig verwerkt. Ook een retourzending wordt snel en netjes afgehandeld!

Winterjas

We lieten het product komen over internet omdat ik niet goed te been ben en hebben het teruggebracht in de winkel in etten leur. Er stond dat als ik het zou ruilen in de winkel mijn geld meteen terug zou krijgen. Dit bleek niet het geval. Nu een week later nog steeds geen geld teruggestort. Dit vinden we erg vervelend dat we daar zolang op moeten wachten.

Goed verpakt en super snel

Het plaatsen van een bestelling , kwestie van seconden. Binnen drie dagen in huis en heel goed verpakt.( het waren nl glazen) super.

alweer toppie

Alles netjes op tijd top

uitstekend

De bestelling was goed verzorgd

super,goede service.

Mooie kwaliteit , ben super tevreden over bomont.

Snelle, zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling.

Bomont levert snel en is ook betrouwbaar in de afhandeling van retourzendingen.

Zeer tevreden over snelle service.

Helemaal top!!

Goede service en kwaliteitsproduct tegen redelijke prijs.

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn winterjas door Bomont. Snelle en goede levering. De jas (Petrol) is van goede kwaliteit en voldoet volledig aan de verwachting. De jas was daarnaast ook aantrekkelijk geprijsd.

bestellen, bevestiging en geleverd, ok�

Alles naar volle tevredenheid, prima

Onze eerste ervaring met Bomont was uitstekend, een stimulans om vaker iets te bestellen. Snelle levering, aankoop is van uitstekende kwaliteit!

Mooie jas besteld, helaas maatje te groot, geen verzendkosten. Terug gestuurd, terug sturen niet gratis. � 4,00. Met 5 dagen geld weer terug op de rekening.

Altijd heel correct!

pakketje snel ter plaats ook wanneerer iets scheelt vakkundig opgelost

Een tevreden klant..

Prima zo, kwalitatief goed product (overhemd McGregor, goede prijs en snelle levering,

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg