Goede en snelle afhandeling prima service

Ik beoordeel u als een betrouwbaar winkel keten waar ik wel vaker zal komen

Was prima verzorgd.

Je kunt bij dit bedrijf prima bestellen?

Gewoon goed, als verwacht.

Goede site, makkelijk bestellen en snel geleverd..

professioneel en klantvriendelijk !

Mijn bestelling was 2 later al thuis. In de winkel heb ik 1 van de 2 artikelen geruild. Ging prima! zonder gedoe, fijn hoor

Bij bomont besteld. Veel keus. Prima service, en deze keer leuke korting. Groetjes

Prima gegaan, snelle goede regeling

Prima gegaan

Goede webshop met prachtige mode!

Ik was verrast door het prachtige assortiment van de webshop. Heel blij met mijn bestelling, snelle levering, dus... graag tot een volgende keer!

Gewoon goed

Ik heb een glas besteld. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Goed dus.

Alles conform afspraak

Goed en snel, netjes verpakt incl retour formulier.

Perfecte service

Beste, goede aanbieding, super snelle levering, in een woord geweldig !

Mijn bestelling was uitverkocht en mijn aankoop bedrag was zo weer teruggestort. Zo hoort het!

Bomont is top

Bestellingen worden snel verstuurd en worden netjes bezorgd. Prima service!

alles piekfijn !!

Mooie jas voor mooie prijs. goed verpakt en snel verstuurd.

Goede artikelen en snel bezorgd! ??

Aarzel niet , koop bij Bomont!

Super snel en goed!

Goede en snelle levering!

Supersnelle nette levering

Nou je gelooft het niet vrijdagmiddag 2 uur mijn favoriete jas besteld n jahoor zaterdagavond kon ik hem al aan ??. Top bedrijf zeker aanrader voor bestellen en heeeel veeeel keus.

waar voor je geld.

de jas was van maat XXL maar toch te klein in de winkel (zoutelande) geruild voor 3xl zonder problemen.

uitstekende service!

bestelde artikel was snel en uitstekend verpakt bij ons thuis. Volgende keer kijken we eerst bij Bomont!

mooie kerstsnuizerijen

ook dit is allemaal weer heel mooi mijn interieur zal er weer piccobello uitzien

bomont: hele goede service!

Ik ben erg tevreden over de service van bomont. Ik had het artikel (jas) binnen een dag in huis, hij zat me alleen iets te ruim dus heb ik hem terug gestuurd, ook dit is heel goed gegaan, kreeg de dag na het opsturen al meteen een mail dat het ontvangen was, en het aankoopbedrag heb je binnen 5 dagen terug. Heb de webshop bomont pas ontdekt maar zal hem zeker onthouden ;)

Uitstekend!

Bomont zowel de winkel in Etten-Leur bezocht maar omdat de jas er niet meer was in mijn maar heb ik hem uiteindelijk via internet gekocht. De winkel is heel gezellig ingericht en ook het personeel is heel behulpzaam. De jas op internet besteld en een dag later al in huis. Super!

Helaas

Helaas een jas besteld welke na een paar dagen niet voorradig bleek te zijn .Dus voor ons niet zon prettige kennismaking met Bomont.

Goede kwaliteit voor een goede prijs met top service!

Bomont is een bedrijf met goede snelle service en artikelen die passen bij een nette stijl voor een prettige prijs. Superdry is een merk wat bomont echt siert!

super snelle service en concurrerende prijzen.

ik heb de riviera maison keukenrolhouder gekocht. super mooi ding en super snel in huis en kreeg er nog een gratis magazine bij terwijl de prijs al laag was. ik ben heel tevreden!

Prima service en goed product

Goede service en product van goede kwaliteit

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg