Prima levering!!

Levering was snel, artikel zat netjes verpakt. Zeer tevreden!

orderuitlevering volgens verwachting

Prima uitlevering en product voldoet aan verwachting.

accuraat en verzorgde afhandeling van de bestelling

Bij Bomont kun je gemakkelijk online bestellen en heel snel in huis. Probeer het ook maar

Geweldig goed

Lekker snel bezorgd na de bestelling jas helemaal wat ik er van verwachte

Alles geheel naar wens verlopen

De eerste kennismaking is uitstekend

Super mooie stoere jasje

Heerlijk soepel stofje met mooie pasvorm.

waardeloos gewoon ontkennend dat men fout is, en daar baal ik het meeste van

Gewoon slecht... jas gaasta hoverboard besteld en gelijk betaald en dan krijg je later te horen dat deze toevallig net verkocht zou zijn in een winkel,nou ik weet wel precies mijn voorraad (als simpele ziel)op mijn bankrekening is , moeilijk hoor dit is absoluut geen reclame voor bomont en heb dit al eerder gehoord ,zorg eerst dat alles in orde is en ga dan verkoop via internet doen, of stop ermee nogmaals waardeloos! Ach hier zal wel weer niets mee gedaan worden, alleen positieve reakties plaatsen jullie natuurlijk!

snelle en goede service

Overzichtelijke website, snelle levering en ik zal zeker nog eens bestellen.

goede service

Na een garantiegeval een tegoedbon voor nieuwe aankoop.Netjes en coulant behandeld.

Wel jammer dat als je iets hebt besteld een paar dagen later hoort dat het er niet meer is.

Prima service!

Makkelijk te bestellen op de website. Vlotte levering.

Goede service!

Mijn bestelling was beschadigd tijdens het transport. Nadat ik het gemeld had, werd mijn bestelling dezelfde dag nog opnieuw verstuurd! Snelle service!

Afhandeling prima snelle service, alleen twee dagen later krijg ik een mail als ik een bestelling die dag die, krijg ik 12,50 korting, dat vond ik dan wel weer jammer!

Jammer twee dagen later een mail dat ik die dag korting krijg. Verder was de afhandeling wel weer vlot

Netjes verpakt en snel in huis!!!!!!

Goede service en betaalbare prijs!!!!!

Het ging snel, leek........wel

Bestelling verliep snel en vlot.

Ik vond de telefonistes uitermate aardig en correct, behulpzaam.

Vlotte service

Via bomont wat besteld en het pakket was er in een dag super!

Sneller levering!

Netjes verpakt en supersnel geleverd. Top!

mooie winkel

Vind het vervelend dat spullen die ze niet in bepaalde winkel hebben via website komen en dat ik dan de verzendkosten moet betalen terwijl ik ze in de winkel op kan halen. Zet een computer bij de kassa met die keuzemogelijkheid.

super service!

hallo beste, ik ben erg tevreden over de levering erg snel in huis en voldoet aan de eisen. helaas heb ik alleen mijn bestelling nog niet helemaal uitgeleverd gekregen ik mis de spiegel van rivera maison. ik neem aan dat deze alsnog geleverd gaat worden. met vriendelijke groet, corien de vreugd

ken de winkels van de vakanties,nu ook de website ontdekt!

Alles naar wens,krijg op de tijd mail over ruilen en bestelling.Ben erg tevreden, Brigit

Mooie jas en super service!

De jas werd snel bezorgd! Omdat ik een korting had en deze om een of andere reden niet verrekend was heb ik de klantenservice gebeld: netjes werd ik geholpen en binnen 4 dagen stond het bedrag op mijn rekening.

prima service

Ik heb bij Bomont een vest besteld dan hier in de winkel 10 euro duurder was als bij Bomont. Ken de winkel wel en ben erg te spreken over hun assortiment en merken. Levering was snel en zonder verzendkosten, dat maakt het nog aantrekkelijker om te bestellen. Kortom, ik ga dit vaker doen.

Vlotte afhandeling

Goed prijs-kwaliteit verhouding, vlotte levering Ik zeg: bestellen doen!

Snelle levering!

Via de folder een mooie herenjas van Gaastra besteld. Afhandeling via de website ging prima en de jas is volgens afspraak geleverd. Website is aan te bevelen.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg