snel en betrouwbaar

betaalbaar en goed

Toppie

Zeer goed verpakt en lekker snel

Grote bestelling geplaatst. Toen bestelling aankwam artikelen stuk (glas). Is prima opgelost. Ook hele snelle levering. Hele goede service!

Razend snelle levering en broek is prima!

Echt een aanrader om hier iets te bestellen. Nu de derde keer dat ik hier bestel. Alles is steeds snel bezorgd, goed verpakt en precies zoals ik het hoopte/verwachtte.

Dienstverlening prima!

Dienstverlening is prima, alles is goed geregeld. Alleen beetje jammer dat een trui van scotch en soda, maatje m net een jurk is, na eenmaal wassen. Jammer dat ik terug na de winkel moet. Echter kan bomont hier niks aan doen

het bestelde was sneller geleverd dan wij konden denken.

Zaten jullie maar niet zo ver van ons verwijdert dan kwamen we een kop koffie drinken

Super snel

In de middag besteld volgende dag had ik mijn jas al n Binnen ...super h� .....

Niets verkeerds op aan te merken. Als nieuwe klant weet je nooit wat je kunt verwachten, maar zeer tevreden. Op maandag besteld, dinsdag gehoord dat mijn bestelling klaar staat en op woensdagmorgen de melding dat DHL mijn pakketje deze dag zal bezorgen. Dus zeer tevreden!!!

Goede service, snelle levering!

Service is top

Snelle levering, service en reactie.

Een superwinkel met een hoge klantvriendelijkheid!

De service bij Bomont is heel goed. Bij een eventuuel probleem is er altijd een goede oplossing. Snelle levering. Ik ben fan van Bomont!

Snelle levering en de bestelling die ik graag wilde krijgen

Het topje was precies zoals ik het voor ogen had, en de levering was snel en correct

mooie geisha top

goede en snelle levering!

Bestelling werd dor Bomont geannuleerd, omdat het niet meer op voorraad was!!

Een beetje vreemd, want het was op de site toen ik bestelde wel nog op voorraad. Hier was ik best verbaasd over. De voorraad wordt schijnbaar slecht beheerd.

veelzijdige webshop vol mooie items!

Prachtige bodywarmer van L'argentina zeer snel ontvangen! Kijk uit naar nieuwe magazine met aanbiedingen en mooie inspiratie

Optimaal

Zeer tevreden.

super snelle levering

Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

Wat een service??

Jeetje das is snel s middags versteld andere ochtend al in huis!

Goede en snelle service!

Een goede en snelle service! Bestellingen komen gelijk de volgende dag binnen. Perfect dus.

toppie

Ik heb de laatste tijd enkele bestellingen gedaan, er waren wel wat problemen maar het is allemaal toppie opgelost. gr. Erna

Super en professionele service

Prima service op alle fronten, een aanrader!

Super snelle service

Bestel bij Bomont dan krijg je waar voor je geld!

Super snelle bezorging! Top

Helaas is het terug sturen niet zo'n suc 6 De Gaastra blouse is wat groot uitgevallen en nu moet ik naar een Kialapunt om de blouse retour te zenden helaas moest ik daarvoor 4 euro betalen nu maar hopen dat het maatje kleiner past! Anders ga ik weer voor 4 euro het schip in! Van de 10 procent korting blijft dan niets over want als ik de blouse Dan weer terug moet sturen heb ik geen blouse naar wel 8 euro Betaald jammer hoor! Want ik was eerst heel erg tevreden over Bomont! Groetjes Erica

Zeer goed !

Leuke site, goede acties en snelle levering !

Zeer gemakkelijk bestellen via webshop, een probleempje werd supersnel en supergoed opgelost

Ben eventjes de tel kwijt, maar toch meer dan 10 bestellingen gedaan via de webshop. Bij de laatste bestelling een klein probleempje met een gratis item. Gelukkig supersnel en supergoed opgelost. Wil deze winkel aan iedereen aanbevelen. Zeer snelle en goede service naar Belgie Amanda van de klantendienst is super!!!! Thx

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg