heel goed

een goed bedrijf

Helaas voorraad niet up to date tijdens bestelling

Bij bestellen krijg je niet gelijk te zien of je artikel voorradig is. Met als gevolg dat je "blij" bent met de bestelling deze ook gelijk moet betalen en dan 2/3 dagen later bericht krijg "helaas is uw artikel niet voorradig" krijg je je geld terug 2/3 dagen later. Dit is nu al 2x gebeurt en ik bestel dus niet meer via internet bij jullie. In die 2/3 dagen had ik elders kunnen zoeken naar desbetreffende artikel ipv wachten op een bestelling die niet komt.........helaas. Service winkel uitstekend!

retourneren kost veel moeite.

Je moet zelf je pakket aanmelden bij dhl zodat je een retour print krijgt. Doe je dit niet dan kost het je geld om het retour te sturen....

Bomont is in ��n woord geweldig!

Ik ben heel blij met de ontdekking van deze winkel. . mooie merken en supersnel bezorgd.. top !!!!

Goed verpakt

Mijn bestelling was heel goed verpakt, daar was ik erg blij mee! :-) Fijne webshop, alleen kun je de winkelwagen optie niet vinden op de tablet webversie.

Prachtige website met mooie merken!!!

Prachtige website met mooie merken!!! Tip voor verbetering: ik kon mijn retouren niet inleveren bij DHL servicepunt en moest dus naar een Kialapunt. Jammer, staat op site aangegeven dat retourneren via DHL servicepoint gratis is.

Laat de regen maar komen

Ik ben erg blij met mijn nieuwe gaastra jas. Snelle en vlotte levering bij Bomont.

super service !!

Goede kwaliteit, snelle levering! ik ben er erg tevreden over, voor herhaling vatbaar.

Prima service en leuke kortingsacties!

Betrouwbaar, snelle levering en geen verzendkosten!

klantvriendelijk

Erg prettig en snel

snelle levering, spelen goed in op vragen

Goed (7 of meer)

Ruim aanbod met scherpe prijzen

Bomont website is overzichtelijk met een ruime keus aan kleding voor scherpe prijzen. Hoog bestelgemak met een snelle levering.

Groot aanbod, beschrijving is soms wat kort. Klantvriendelijkheid is perfect!

Zie bovenstaande

fantastische service

bij Bomont kan je via de site echt super goed iets bestellen. Het wordt heel snel bezorgd en ziet er heel verzorgd uit. Als je iets terug wilt sturen kan dat heel gemakkelijk of je kunt het ook retour brengen in ��n van de winkels. Helemaal top!

Maken hun service waar

Ik ben heel blij met deze, ( voor mij dan) vriendin.

Snelle en uitstekende service!

Mijn bestelling is juist en snel geleverd. Complimenten hiervoor!

De service van Bomont daar ben ik erg tevreden over. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis ! Ga vooral zo door Bomont !

Prima en snel!

Eerste bestelling maar prima bevallen!

Leuke collectie snelle levering

Snelle levering en verkopen hele leuke merken. Wat ik erg fijn vind is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen!

Verrassend snel, goed en persoonlijk!

Na telefonisch contact gehad te hebben met Zoutenlande (Julia) hebben ze me zeer goed en vriendelijk geholpen. Ik kreeg mijn pakket 2 dagen later, met een persoonlijk briefje, en een cadeautje. Ik waardeer het heel erg dat ze me hebben geholpen om mijn kapot gevallen kaarsenhouder te vinden. Ze hebben mijn dag weer goedgemaakt! Bedankt Julia uit Zoutelande, ik kom gauw een keer weer in de winkel shoppen!!

Een zeer tevreden klant, collectie naar mijn hart.

Op vakantie in Renesse al kennis gemaakt met de winkel. Nu via Internet besteld, 2 x heel erg tevreden, mooie collectie.

artikel bleek niet te leveren

Bestelde artikel bleek toch niet leverbaar! Jammer!

Bestellingen verlopen niet correct.

2 maal heb ik wat besteld ,de producten zijn prima. Maar let op ,op de site zijn er leuke akties maar dat gaat niet vanzelf. Heb de twee keer dat ik wat besteld heb ook 2 maal contact met de klantenservice gehad omdat de aktie niet wordt meegenomen. Na contact is dit wel recht gezet ,maar zo irritant dat je er zelf achter aan moet gaan.

??snelle levering

Was zeer tevreden met de keus en de juiste levering Zat zelf een leuke attentie in voor mijn dochter. ??

perfecte service hoge kwaliteit!!

Een enorme snelle levering. Nadat mijn maat helaas uitverkocht was van 1 artikel werd meteen een alternatief geregeld en had ik deze de volgende dag al in huis. Geen extra verzendkosten en vriendelijk contact. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de kleding. In een woord geweldig!!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg