Betrouwbare website die de artikelen snel verzend. Indien niet thuis worden de artikelen door de brievenbus gedaan, fijn! Ook word ik op de hoogte gehouden van leuke acties en ontvang ik fijne kortingscodes.

Makkelijke site en snelle levering.

Snelle verzending en keurig verpakt.

Goede duidelijke site waar je goed kan winkelen. Met veel leuke merken voor een brede portemonnee.

jammer. . .

Snelle levering alles verder prima totdat je bij de Kiala punt aankomt om het pakketje te laten retouneren. Dat is dan 4euro mevrouw?!! Voor een webshop vind ik dit niet meer kunnen. Helaas om deze redenen zal ik hier niet zo snel weer bestellen.

de winkel waar je altijd slaagt!

super winkel, mooie merken voor het hele gezin. In de winkel erg vriendelijk maar heb je geen tijd naar de winkel te gaan, bestel je online en ook hier wordt alles heel goed afgehandeld.

Beter kan niet!!

Duidelijk, snel en keurig!

Keurig netjes en betrouwbaary

Telf even kontact gehad over de maat van het bestelde. Keurig te woord gestaan . En daarna werd ik terug gebeld. In een woord fantastisch

Tevreden

Producten werden op tijd bezorgd en waren in goede staat. Kleding was verpakt in stevige, vervormbare plastic verpakking en paste daardoor net door de brievenbus. Wel handig voor als je niet thuis bent tijdens de bezorging.

Snelle levering, keurig verpakt.

Ik had een vestje besteld, kleur was wel afwijkend met het plaatje, toch maar gehouden. Levering; was er binnen 2 dagen, na bestelling, keurig verpakt. Heel tevreden verder.

Supersnelle service

Vorig weekend voor het eerst bij Bomont besteld: een snelle service, want dinsdag had ik het bestelde in huis. Kreeg gelijk daarna een kortingsbon van � 12,50. Zeer tevreden over dit bedrijf, zal hier zeker vaker bestellen.

Heel dom dat jullie evalueren over iets wat ik niet heb kunnen krijgen!!!!!!

Slecht dus!!

goede levering

Goede levering echter na retourzendingen nog steeds heen geld terug ontvangen

korekt geleverd netjes verpakt dank u .

ik bestel graag buj bomont omdat er zo veel merk artikelijken zijn . en zo veel handige uitleg erbij ,een grote plus punt . ik zou zeggen doe zo verder je heb ook een assortiment. ik heb ook nog niets beschadig aan gekregen . ik dank jullie voor uw goeden diensten . jeanne

snelle en prima levering

Vlot en netjes geleverd. Product kwam goed overeen met de informatie op de site.

Een bestelling gedaan bij Bomont, de levering was snel en correct! Zeker voor herhaling vatbaar. Het enige verbeterpunt zou zijn om de webshop duidelijker weer te geven.

prima!!

Had een jurkje besteld van geisha,erg leuk, kreeg 10% weekend korting dat was een meevaller, jurk was er snel en hij staat erg leuk:heel blij mee

Kleding had iets beter verpakt kunnen worden.

Goede service, goed produkt!

Leuke jassen, snel geleverd!

Vlubico: vlug, billig en correct!!!

Snelle en correcte afhandeling. Zeer sterke merken en goeie prijs-kwaliteit verhouding!

TOP ZAAK! Goede service

Ik heb een glazen kan besteld bij Bomont. Deze bleek achteraf volgens het systeem uitverkocht tezijn. Na een mailtje van mijn kant is er alle moeite gedaan om toch nog zo'n zelfde glazen kan te bemachtigen. En wat bleek. Ergens achter was er nog eentje. HELEMAAL TOP DUS! Het was een verjaardag kado vvoor mijn vriendin. En kwam nog optijd binnen ook. Mooi verpakt en met nog een mooi extra kado met excuses er op. Heel netjes! En super blij mee

Betrouwbaar en snelle levering met een goede verplakking.

Verschillende keren een bestelling geplaatst tot volle tevredenheid.Betrouwbaar, duidelijke aanwijzingen voor het retourneren, snelle levering in een goede verpakking. Direct via je e mail alle gegevens.

mooi product, goeie service en snel geleverd!

Bomont voldoet aan alle wensen...de service is er goed, mooie producten en erg snel geleverd! Top!

Top webshop

Al een paar keer via Bomont besteld. Zeer snelle levering en mooie dingen

Gewoon goed

Prima site prima service

Goede service en scherp geprijsd

Goede service en achteraf betalen Mogelijk

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg