Wel op website niet op voorraad

Jammer dat producten die niet meer leverbaar zijn wel op de site staan. Je besteld, betaald en vervolgens een dag later het bericht dat het helemaal niet leverbaar is. De belofte dat het geld binnen 3 werkdagen zou worden terug betaald werd ook niet nagekomen en is ook tot op heden niet binnen gekomen. Slordig.

zorgvuldige levering

Alles was zorgvuldig ingepakt in een doos!!! Niks was gebroken alles netjes gekregen

Jammer van die verzendkosten

Prima zaak, kleding keurig verpakt en snel geleverd. Grote nadeel zijn hoge verzendkosten, ik betaalde zo 6,95. Dat vind ik jammer.

snelle levering, netjes verpakt.

Djdndnsnsndnsnsnsn

zeer duidelijke website en zeer correcte in afhandelen van gekochte producten

zeer tevreden waarop Bomont met zijn klanten omgaat. Correcte afhandeling van gekochte producten. Betrouwbare zaak!

Vlot en klantvriendelijk!

Mooie kleding, duidelijke website. Ondanks een vergissing bij de verzending, heel vriendelijk geholpen en supersnel opgelost.

duidelijke product omschrijving, dus snel besteld en snel in huis!

Ik beoordeel uw bedrijf "goed". Heb echter mijn aankoop geretourneerd als poststuk (brievenbus) daar bijgaande retoursticker het niet mogelijk maakte via DHL kosteloos te retourneren. Helaas was het jurkje niet naar mijn smaak. Misschien tot een volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Leonie Post (retour barcode: 3SKABA201347052 9.9.14)

De medewerkers van de webshop zijn erg behulpzaam

De bestelde jas werd redelijk snel geleverd, helaas was �ie te klein. Na overleg met de klantenservice retour gezonden met de afspraak dat de gemaakte verzendkosten vergoed zouden worden. Tot nu toe wel het bedrag van de jas retour ontvangen op mijn rekening maar na een week nog niet de verzendkosten retour gezien op mijn rekening.......?!

De volgende dag al in huis.

artikel niet meer op voorraad

Helaas was mijn bestelling niet meer op voorraad. Bedrag zou binnen 3 werkdagen terug gestort worden. Omdat dit niet gebeurd was, heb ik gemaild met de klantenservice. Binnen paar uur een reactie dat er wat mis gegaan was. Wordt nu alsnog direct terug betaald

Niet handig om webshop en winkel aan elkaar te koppelen, systeem zou beter kunnen.

Ondanks dat het artikel niet meer leverbaar was (niet zo handig met een webshop), werd ik na een telefoontje goed geholpen. Inmiddels het artikel (wel in een andere maat) afgehaald in de winkel.

Perfect, snelle levering.

Bij bomont kun je gerust bestellen. Snelle service. Maandagavond besteld woensdag in huis?

Goed, snel en betrouwbaar!

Een echte aanrader!!

Zeer slechte kwaliteit tas!

De laptoptas van Bulaggi was naar 1 dag al kapot. Het materiaal van de buitenvoering liet gelijk los. Deze tas raad ik dus zeker niet aan en mogen ze naar mijn mening geen eens verkopen, schandalig!

super

Hoi Voor het eerst bij Bomont iets besteld. Super gegaan. Spullen zijn van prima kwaliteit en bezorging zonder problemen.

Snel binnen

Jammer dat retourzenden niet gratis is

goede levering en kwaliteit

Dit bedrijf heeft een redelijk snelle service en goede kwaliteit kleding.

Tevreden goede snelle levering

Geweldige mooie portemonnee!

Ik ben erg blij met m'n mooie portemonnee. Hij is stevig en er kunnen veel pasjes in. Ook is het vakje voorop groot genoeg voor een mobiel (eventueel met hoesje!) Ik heb zelf een iPhone 5 en dat is ruim genoeg! Geweldige portemonnee!

prima service

duidelijke site, makkelijk te bestellen snelle levering

Snelle bezorging.

Jammer van de kosten bij het retourneren van de spullen

Teleurstellend

Mijn eerste bestelling was zeer teleurstellend. Van de twee artikelen die ik had besteld was er ��n (outlet) niet leverbaar. Ik werd hierover keurig ge�nformeerd en kreeg het geld snel teruggeboekt, zoals het hoort. Echter, van het andere bestelde artikel kreeg ik ook het geld teruggeboekt, zonder dat ik daarover ge�nformeerd was. Mijn bestelling is dus vanuit Bomont geannuleerd zonder dat ik daarover ge�nformeerd ben. Dat kan beter.

vriendelijk en behulpzaam webshopteam!

Prima service, jammer dat bij terugsturen de verzendkosten door de klant betaald moeten worden. Ter overweging: geef een tegoedbon/waardepunten ter waarde van de verzendkosten, dan komt de klant eerder terug!

Bomont de winkel waar ik mooie dingen vond

In de vakantie in de mooie winkel in Terneuzen geweest, interessant assortiment, leuke aanbiedingen, heel blij met Rivi�ra mason aankopen. Eenmaal thuis webshop bezocht en nog Riverdale artikelen besteld, zijn snel en goed verpakt bezorgd. Ik ga webshop zeker regelmatig bekijken.

Item niet meer leverbaar terwijl hij wel in de webshop stond, echt balen!

Ik heb een bestelling gedaan bij Bomont, kreeg een mail dat het item niet meer leverbaar was. Is de webshop wel bij met de actuele voorraad? Flink balen. Hoop dat ik mijn refund wel snel krijg, het is nu al een week geleden....

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg