snelle levering!

Super goed artikel wodt netjes binnen een dag geleverd.

helaas is mijn bestelling niet eens doorgekomen : wacht al 1 week

na zelf 3 keer een mail te hebben gestuurd, heb ik eindelijk te horen gekregen dat mijn "bestelling" niet was doorgekomen................ zeker een mol in de weblink. Nu wacht ik na, 1 week, nog steeds op mijn spullen, die ook nog eens vanaf vandaag 10 % goedkoper zijn. Maar dat is helaas niet verwerkt in mijn "bestelling" van 7 dagen geleden. Jammer ; ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik mijn spullen binnen ga krijgen.

Teleurstellend

Toch al regelmatig wat besteld en altijd goed ervaringen, behalve de laatste keer, kreeg ik na zo'n 5 dagen de melding dat het product niet meer leverbaar was, dus voorraadbeheer helaas niet goed op orde. Als Bomont dit beter op orde heeft kunnen ze gewoon 5 sterren krijgen dus..

Goede snelle service

Ik had het pakket al eerder binnen dan de mail dat de bestelling onderweg was. Verrassend!

Perfect , snel, duidelijk, makkelijk

Fijne winkel en snelle service

Bestelde poloshirt was snel ontvangen. Goed verpakt. Bij het openmaken zag ik dat het shirt zo uit de verpakking kwam. Was niet in apart plastic zakje gedaan! Dat vond ik jammer. Poloshirt was prima en hij draagt het al naar zijn werk! Heel blij mee!

Snelle levering,correct en betrouwbaar.

Artikel niet meer in stock directe terugbetaling. Perfect verpakt en snel in huis en aan te raden webshop.

snelle service, netjes verpakt

We zijn erg tevreden over de behandeling van onze bestelling. De volgende dag kregen we ons pakje al thuisbezorgd!

Bomont.nl is, wat betreft webshops, mijn favoriet. De website is goed en duidelijk, de levering is heel snel, de betaling via Klara gaat zonder problemen. Op vragen aan de klantenservice krijg ik meteen antwoord. Alleen jammer dat ze de kleding niet door modellen laten poseren. Zo zie je, bijvoorbeeld bij rokken en jurken, niet altijd wat de lengte is.

Snelle en correcte levering.

Bomont is een aanrader om iets te bestellen. Mooie collectie en snelle levering.

Snelle en prima service

Verzoek om artikel dat niet meer voorradig was in de Webshop maar wel in winkel in Domburg te verzenden. Een en ander was snel geregeld! Al eerder goede ervaringen met Bomont.

leuke mode bij bomont

Het artikel dat ik kocht bij de webshop leverde mij �10 korting op, maar bij de webshop bleek het uitverkocht.In de winkel in Renesse bleek bet nog wel te koop, maar daar moest ik de volle prijs betalen.Daarhield ik een nare smaak aan over.

Fijne , betrouwbare webwinkel.

Een prima webwinkel , snel een bevestigingsmail en bezorging en netjes ingepakt.

Perfecte klantenservice !

Heel goede service, ook wanneer er bepaalde producten niet meer te verkrijgen zijn, wordt de terugbetaling direct geregeld !

Prima, helemaal tevreden.

Bestellen, ruilen of retourneren, gaat altijd goed.

Bestelling nooit ontvangen.

Bodywarmer besteld. Het verzenden is tot twee maal toe verkeerd gegaan. Bodywarmer nooit ontvangen, bestelling geannuleerd.

goede site en overzichtelijk leuke kleding lijn

Ben erg blij met deze site!!!

Niet op voorraad

Jammer dat de website niet de actuele voorraad weergeeft. Na bestelling en betaling blijkt de broek niet leverbaar.... Dan krijg je (uiteraard) je geld na een paar dagen wel terug, maar hebt helaas geen broek, waarop wel gerekend werd. Klantvriendelijker zou dan zijn om een tegoedboncode o.i.d. te geven ter compensatie van het ongemak.

keurig verpakt, snel verstuurd, prima!!

bomont is erg uitgebreid heel veel keuze voor iedereen. alleen belachelijk dat je telkens 4 euro moet betalen om retour te sturen. Mc gregor, gaastra en veel bedrijven is gratis!! dat is het enigste minpuntje....

Prima service, luisteren goed naar de klant!

Helaas moest ik merk artikelen terugsturen omdat deze niet voldeden aan de kwaliteit die ik ervan verwacht. De manier waarop BoMont de klacht heeft afgehandeld verdient een pluim.

Snelle bezorging ,goede service, overzichtelijke site

Een prettige webshop , helaas bleek nadat ik de bestelling geplaatst had dat diverse artikelen niet meer voorradig waren, dat viel tegen. Let ook op dat dat wanneer je bijv. een kussen besteld, het vaak alleen om de kussenhoes gaat (en niet incl binnenkussen is).

Mooie website,prachtige kleding,snelle levering!

Ik heb een stoer softshelljasje gekocht...heel functioneel en sportief bij het paardrijden!!

Mooi jasje, snel thuis. Top

geweldig

Ik had een jurkje besteld , maar helaas te klein .Terug gestuurd en na 2 dagen mijn aankoop bedrag al terug gestort op mijn rekening .bedankt voor de snelle service

Prima levering.

Overzichtelijke site, snelle bevestiging, uitlevering prima. Al met al niets op aan te merken.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg