Behulpzaam

Mooi tasje besteld, op tijd ontvangen. Er zat een steekje los wat ik op de kosten van de winkel mocht laten maken, erg netjes en fijne afhandeling

De lange denim rok paste niet,ik had�

De lange denim rok paste niet,ik had hem graag 4 dagen later mee op vakantie genomen. De dames hebben hem besteld,2 verschillende maten,en 3 dagen later kon ik hem ophalen in de zaak de Rozelaar in Roosendaal.dikke pluim

Is echt Top

Is echt Top, super winkel

Helemaal TOP geregeld. Gewoon doorgaan. Succes

Je word gehoord als klant!

Goede snelle service

Goede snelle service

Vriendelijk en goede service

Behulpzaam en vriendelijk en snelle service

Mooi artikelen en kleding ..

Mooi artikelen en kleding .. Fijn geholpen in de winkel en fijne aankopen op internet:)

Mooie kwaliteit hempjes. Duidelijke website.

De hempjes zijn mooi van kwaliteit. De website duidelijk. Jammer 1 bestelling ( 4 hempjes)....... wel op 2 verschillende tijdstippen bezorgd).

Snelle levering. Goede service en producten.

Bestelde item kapot

Bestelde item kapot

Snelle levering. Ook na retourzending ivm omruilen voor kleinere maat liep alles voorspoedig. Zeer tevreden.

twee artikelen niet geleverd, reden onbekend

Er zijn twee artikelen niet geleverd. Ik vermoed dat zij op de website niet goed geprijsd stonden (nl in sale en denk dat zij niet in sale waren) dus dat vond ik wel oneerlijk. Ze waren niet uitverkocht, snap je. In een fysieke winkel had je die artikelen wel voor de prijs op het prijskaartje mee moeten krijgen. Daarna wel direct mijn geld terug ontvangen.

Uiteindelijk gevonden bij Bomont.

Gezocht naar beige, lange, linnen rok, gevonden, gekocht en na 2 dagen bezorgd! Past perfect, ik ben er heel blij mee.

Uitverkocht late reactie

Had iets besteld en betaald, kreeg na 5 dagen te horen dat het er niet meer was.

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Weiter so, Bomont !

Die Bestellung funktionierte problemlos. Direkt danach wurde �ber den Stand der Bearbeitung informiert. Die Lieferung erfolgte in nur 3 Tagen. Beide Artikel waren genau so, wie abgebildet und beschrieben.

Alles verliep goed

Alles verliep goed , alleen jammer bij terug sturen dat je moet betalen

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Snelle en keurige service!!

Snelle en keurige service!! En zeer blij met m'n nieuwe rok! Past prachtig!

Fijne accurate en betrouwbare webshop

Fijne accurate en betrouwbare webshop

Geweldig personeel

Product was niet op voorraad in de winkel, personeel online voor ons besteld en naar ons gestuurd ????, super gedaan en goede service

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Prachtige winkel met veel verschillende merken.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg