Jammer

Vorige week een bestelling geplaatst direct betaald via i deal na 2 dagen kreeg ik een bericht dat het artikel is uitverkocht . Nu deze week een ander artikel besteld en weer hetzelfde verhaal .

Prima geregeld weer.

goede service

Goede en snelle service alles netjes en optijd gekregen

Bouwman doet het goed zowel in de winkels als in de webshop

Bestel eens bij Bouwman. Bestelling is eenvoudig en de terugkoppeling is goed. Bestelling goed te volgen en pakketjes netjes verpakt!

Deels top, deels jammer (niet zoals ik ben gewend van Bomont)

Op zich had ik 3 items besteld (geen kleiding), 2 items kwamen prima aan. 1 hartje met tekst was licht beschadigd (op een aantal kanten was iets verf af). Ik heb hem niet teruggestuurd omdat ik dat te veel werk vond en ik het zelf met iets witte verf het heb bijgewerkt. Maar wel jammer, zeker omdat je het nieuw koopt. Ik denk dat er niet goed is gekeken bij het inpakken of hij goed was, tijdens het verzenden was hij namelijk wel erg goed ingepakt. Mijn ervaringen met de aankoop van kleding bij Bomont zijn erg goed.

Leuke online winkel.

Leuk mode alleen jammer dat ik al een paar x kleding besteld heb was het al uitverkocht dat geven ze niet goed aan in online shop of het nog op vooraad is. Dat maakt het wel onzeker om kleding te bestellen.

Verdiente 5 Sterne

Ich war in meinem Urlaub in einem ihrer Gesch�fte und begeistert von dem Sortiment und der Freundlichkeit ihrer Mitarbeiter. Genauso begeistert bin ich von dem perfekten Service ihres Online-Shops. Danke

Snelle goede en betrouwbare service

Zeer tevreden, overzichtelijke website en snelle levering..

Vlot

Gewoon goed.

Prima product en een prima levering . Minpuntje is dat je op de aflever dag niet weet wanneer ze komen ( DHL)

Eerste ervaring had helaas wat beter gekund.

Ondanks bevestiging moet er helaas meer dan 24 uur!! tussen zitten om tot de conclusie te komen dat iets toch uitverkocht blijkt te zijn. Ik kan me voorstellen dat wanneer je iets in het weekend of 's avonds besteld; misschien de voorraad niet volledig up-to-date is, maar als er meer dan 30 uur voor nodig is word je een beetje blij gemaakt met een dode mus (oftewel: AFKNAPPER!). Dit bericht had in mijn ogen absoluut eerder gekund en gemoeten (dan kun je eventueel nog bekijken wat je met de rest van je bestelling wil). Van de overige 2 artikelen die ik besteld had (en overigens uit 2 verschillende filialen ontvangen heb; dus 2x post, wat ik ook niet echt praktisch vind); was de kwaliteit goed, maar de maat van 1 niet; dus kon gelijk weer retour. Met de domper van het niet leveren van het andere artikel; was ik zwaar teleurgesteld en had ik de jas (nieuwe collectie) net zo goed in de stad kunnen kopen -> geen retourkosten etc. De jas die ik gehouden heb, is overigens perfect; de maat is goed; kleur en kwaliteit is goed; precies wat ik ervan verwacht en gehoopt had! Al met al... bij een eventuele volgende bestelling ga ik van te voren eerst goed nadenken of het echt de moeite waar is te bestellen. Hoewel ik absoluut denk dat dit een goede winkel is; is mijn eerste ervaring helaas niet gelijk een geweldige geweest. De merken die ze hebben zijn goed; de webwinkel ziet er goed uit. De manier van verzending /retourneren... tja.. absoluut voor verbetering vatbaar (zelf etiket printen, kosten etc.)

snel en verzorgd

Je krijgt wat je ziet en alles snel geleverd in keurige verpakking. Ook retour is makkelijk en snel weer geld retour.

Koop in de winkel en niet online tijdens de uitverkoop. Voorraad gegevens zijn nooit up to date

Al diverse keren online kleding gekocht die achteraf niet meer op voorraad blijkt te zijn. Dit terwijl de kleding in de bewuste maten een week na dit bericht nog steeds op de site worden aangeboden!! Dit probleem speelt al 2/3 jaar maar hebben ze nog steeds (anno 2014!!) niet kunnen verhelpen. Bomont doe hier svp iets aan! Over de klantenservice ben ik dik tevreden.

supersnel

Een mooie winterjas gevonden bij Bomont.. in Renesse niet in mijn maat maar via hun webshop besteld en de volgende dag al in huis!!

prima winkel en webwinkel goede service

1,2,3, besteld goede levering

Snelle en correcte winkel

In het weekend een bestelling gedaan en op dinsdagochtend de bestelling al in huis. Echt super snel en fijn.

TOP!!

Ik was al fan van uw winkel, En nadat ik na een bezoek in uw shop de juiste maat van de jas niet meer was, heb ik online gekeken, en daar was hij nog wel.. ik bestelde hem zondag avond laat, en dinsdag kwam er een vriendelijke vrouw de bestelling zorgvuldig brengen, Dus echt TOP!! Hartelijk dank, en hartelijke Groeten

vlotte levertijd!

snelle levertijd, geen op of aanmerkingen.

Prima service.

Goede korting in opruiming en Ook bij sale artikelen nog mogelijkheid om te ruilen of geld terug.

Jasje en sjaal snel geleverd. Sjaal was stuk, mocht ik zonder verzendkosten retouneren.

Goede en snelle service

Zondagavond besteld en dinsdag al in huis. Goede service en foto webshop komt geheel overeen met het bestelde artikel.

Uitstekend!

Zeer tevreden over de gedane aankopen. Het ruilen en terug brengen van niet naar wens van bestelde kleding verliep zonder problemen. Het geld werd netjes terug gestort. Ga zeker vaker shoppen bij Bo-mont.

mooie aanbiedingen en correcte levering

Alles is naar wens verlopen. Mooie kwaliteit, snelle levering

snel en betrouwbaar.

Retourzending met 2 dagen verwerkt en teruggestort! Zeer tevreden.

Bomont levert snel en goed de meest actuele mode van fantastische merken

Bomont biedt voor zowel volwassenen als kinderen de meest actuele mode van de beste merken en dat alles binnen ��n website. daarnaast ook biedt Bomont ook goede service en zorgt voor een snelle levering.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg