goede en snelle levering

duidelijke site, zeer snelle levering (ook naar Belgie)

Zonder problemen mijn bestelling geplaatst en ontvangen.

prima site om te bestellen. Ruime keuze enz.

Mooie kwaliteit en wordt keurig verzonden.

Bomont heeft kwalitatief mooie kleding met goede merken, maar het nadeel is het retourneren. Als je zending niet naar wens is, kost het je te veel geld om te retourneren. Ze hebben geen antwoordnummer wat je tegen houdt om iets te bestellen waar je twijfelt aan de maat.

Artikelen defect, retour sturen en geen retour geld terug!

Had 3 wijnglazen besteld van Riviera Maison. Ik zag gelijk dat er 2 beschadigd waren. Opdruk van RM en pitjes in het glas en 1 glas was de steel versplintert. Mocht het terug sturen en retour bedrag van het verzenden zouden ze ook terug storten. Sowieso jammer en gedoe dat ze geen antwoord nummer hebben. Wou eerst nieuwe glazen maar die ik had besteld waren de laatste. Vandaar ook dat ze alle drie niet goed zijn! Heb nieuwe besteld Bij andere winkel en daardoor zag ik dat get derde glas van Bomont ook zwaar verkleurd is. RM hoort wit te zijn en niet licht grijs. Dit glas had k gehouden omdat deze er goed uitzag totdat ik wel mooie onbeschadigd glazen heb ontvangen. Ik vermoed dat Bomont deze drie lelijke glazen gewoon hebben willen verkopen, want ze hadden duidelijk moeten zien dat ze beschadigd waren. Jammer! Kreeg mail terug dat ze het geld van glazen terug storten maar m'n retour pakket kosten staan er niet bij wat wel was beloofd en niet meer dan logisch is. Kortom daar bestel ik geen 2e keer meer!

Heel goed!!!!

snel goed

Al de volgende dag in huis

Prima webshop, overzichtelijke site, snelle levering en netjes verpakt.

Top geregeld

Snelle levering top

Super snelle levering

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis top!!

Volledig conform de verwachting.

Prima, snel en compleet.

snel geleverd!

Bestelling snel geleverd , jurk zat niet goed dus terug gestuurd , jammer dat je dan zelf verzendkosten moet betalen,

super snel

precies het goede produkt

goed geregeld

alles naar wens verlopen

super snelle levering

Super snelle levering

Duidelijke site en zeer snelle levering!

Alle producten staan overzichtelijk op de site en het instellen van de zoekmachine gaat heel eenvoudig. Je komt op die manier snel bij de producten die je graag zou willen bekijken. Daarnaast is het gemak van betalen en de zeer snelle levering heel prettig.

perfect

geweldige afhandeling, snel, goed en simpel

Goede en tijdige bestelling !

De bestelling die ik bij Bomont heb geplaatst, is snel en correct uitgevoerd. De broek die ik heb besteld, had een goede prijs en is zeker van goede kwaliteit.

super! en ook snelle levering

Uitstekend!

Goed geregeld en snel m'n bestelling in huis

Prima! Het retourneren lijkt me een gedoe, maar dat nog niet meegemaakt.

Prachtig jurkje!

Een heel leuk jurkje voor onze dochter ontvangen! Pasvorm is goed en het jurkje staat haar geweldig! Ook een snelle levering! Kortom: wij zijn heel TEVREDEN!!

effici�nt en betrouwbaar

Ik had een bestelling gedaan en deze werd snel geleverd en zeer goed aangegeven hoe het verloop van de bestelling was. Moest het artikel ruilen en ook dit is vlekkeloos verlopen! Zeer duidelijke berichtgeving !

snel,goed geregeld ook retour.

snelle levering snel retour verwerkt top!

Zeer goede en snelle service

Wijze van retourneren ook zeer prettig. Snelle levering, goede kwaliteit altijd.

Super goede servies, heel goede kwaliteit! Zeer duidelijke webshop! In 1 woord " mega goede webshop!

Supersnelle en duidelijke feedback!

Duidelijke site, duidelijke bestelmethodiek en supersnelle reactie n.a.v. mijn mail.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg