Duidelijke site en zeer snelle levering!

Alle producten staan overzichtelijk op de site en het instellen van de zoekmachine gaat heel eenvoudig. Je komt op die manier snel bij de producten die je graag zou willen bekijken. Daarnaast is het gemak van betalen en de zeer snelle levering heel prettig.

perfect

geweldige afhandeling, snel, goed en simpel

Goede en tijdige bestelling !

De bestelling die ik bij Bomont heb geplaatst, is snel en correct uitgevoerd. De broek die ik heb besteld, had een goede prijs en is zeker van goede kwaliteit.

super! en ook snelle levering

Uitstekend!

Goed geregeld en snel m'n bestelling in huis

Prima! Het retourneren lijkt me een gedoe, maar dat nog niet meegemaakt.

Prachtig jurkje!

Een heel leuk jurkje voor onze dochter ontvangen! Pasvorm is goed en het jurkje staat haar geweldig! Ook een snelle levering! Kortom: wij zijn heel TEVREDEN!!

effici�nt en betrouwbaar

Ik had een bestelling gedaan en deze werd snel geleverd en zeer goed aangegeven hoe het verloop van de bestelling was. Moest het artikel ruilen en ook dit is vlekkeloos verlopen! Zeer duidelijke berichtgeving !

snel,goed geregeld ook retour.

snelle levering snel retour verwerkt top!

Zeer goede en snelle service

Wijze van retourneren ook zeer prettig. Snelle levering, goede kwaliteit altijd.

Super goede servies, heel goede kwaliteit! Zeer duidelijke webshop! In 1 woord " mega goede webshop!

Supersnelle en duidelijke feedback!

Duidelijke site, duidelijke bestelmethodiek en supersnelle reactie n.a.v. mijn mail.

Snelle en correcte levering van on-line bestelling.

Bestelling en retournering correct afgehandeld.

Super snelle levering van producten!

Mooie website met veel keuze. Ik moest iest ruilen voor een andere maat en ook dat gaat heel gemakkelijk. Binnen een week was alles geregeld! Ook telefonisch ben ik heel goed geholpen!

Goed en snel!

Prima service! Jammer dat het ene vestje voor mijn dochter uitverkocht was. terwijl het nog wel op de site stond! Verder alles prima geregeld ook snel met terugsturen en terugstorten van het geld.

Goed,.......

Jammer dat uitverkochte artikelen in het overzicht staan

Op zoek naar t-shirtjes voor mijn dochter. Als ik op een t-shirt klik, blijkt daarna dat het is uitverkocht. Dat blijkt bij veel t-shirts het geval. Dit is weliswaar tijdens de uitverkoop, maar het zou heel prettig zijn als alleen t-shirtjes te zien zijn die ook nog daadwerkelijk te koop zijn.

Goede snelle service

Ik heb een bestelling gedaan van twee producten op dinsdagavond en op donderdagochtend kwam de levering al, goed h�! Alleen jammer dat ik niet kon aangeven dat het om cadeautjes ging... Met cadeaupapier / stickers van de bomont erbij was nog leuker geweest...(en een goede reclame voor de bomont geweest...)

goede webshop!!!

veel keus en snelle levering

Mooie duidelijk site, bestelling binnen 2 dagen in huis .Alles top zoals het hoort voor bestellingen via internet

Mooie schoenen op tijd en volgens afspraak.

Even geen tijd of zin om naar de winkel te gaan; via Bomont koop je snel en betrouwbaar de schoenen die je zoekt.

zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

zie boven, een tevreden klant!!!!

Bomont levert snel en de producten zijn van goede kwaliteit.

Bij Bomont ben je zeker van een snelle levering en kwalitatief goede producten.

goed op tijd geleverd, retourneren geen probleem

Net niet.

Mooie overzichtelijke site. Helaas is het voor mij net niet. Ik heb 2x over wat besteld en beide keren kreeg ik een mail dat ze dat artikel niet meer hadden, terwijl het wel gewoon besteld kon worden...dat snap ik dus niet. Ik koop regelmatig kleding elders, en heb dat nog nooit eerder gehad. Volgens mij moet jullie programma waar jullie mee werken eens onder de loep genomen worden ;) Het wordt allemaal prima opgelost daar is niks mis mee, klantvriendelijk. Maar voor mij is het net niet.

super snelle levering

super snel en keurig verpakt en netjes afgeleverd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg