goed en snel

fijne website, fijne manier van bestellen en een mooie prijsaanbieding!

supersnel

We hebben hier een jas besteld en werd snel geleverd. Super te vrede over, ga ik vast vaker doen

super snelle levering!

Ik had op vrijdag iets besteld en verwachtte het die week erop, was zeer blij verrast dat het zaterdag al werd geleverd! Top! Het product voldeed aan alle verwachtingen!

Ik vind de afhandeling super georganiseerd Ook de snelle levering

Verassende webwinkel

Prima webwinkel, waarin de betaling, verzending en mijn teruggestuurde artikel goed werden afgewerkt. Een webwinkel om vaker een bestelling te plaatsen.

first time order at Bomont

Everything went fine, fast and without any compications. The articles are very very nice!

Super after sales dept.

Na constatering van mankement aan bestelde tas is alles super opgelost.

Zeer tevreden een reden om voor een volgende keer hier weer iets te bestellen

De bestelde artikelen waren er zeer snel en het bedrag van de artikelen die ik terugstuurde werd snel weer terugbetaald en een het mailen hoe de stand van zaken is is prima geregeld

Mooie artikels & zeer snel geleverd. Aanrader!

Sjaal was prima en de handtas gewoonweg prachtig! Ik kan Bomont aan iedereen aanbevelen!

Wat is het gemakkelijk om mooie kleding te bestellen.

Bij een mooie damesmodezaak hadden ze mijn maat niet meer en konden die ook niet bestellen. Op internet vond ik al snel mijn jasje bij Bomont. De bestelling werd snel afgehandeld en ik was er blij mee.

super en snel..........

echt super en bereidwillig hier....ben er blij mee

goede service, en snelle nette bezorging

Goede en snelle service, 1 artikel retour gezonden.. met een snelle afhandeling

Snel, goed, duidelijk en verzorgd geleverd binnen twee dagen

Super, ook doen

goed produckt vlotte toezending

mooie broek ik ken het merk goede aanbieding alleen nadeel je moet betalen voor retour zending zalando heeft daar een pluspunt in

Geweldige service

Makkelijke website, mooie produkten en geweldige service. Alles in huis om vanuit je luie stoel de mooiste kleding te shoppen!!!

Zeer tevreden !!

Top winkel !!

alles ging vlot

prima geen problemen

pakketje op tijd aangekomen

De service was goed, alleen moest ik voor een retourzending 6,-betalen.

snel en correct afgehandeld

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, ook de retour is snel afgehandeld

Tot nu toe een prima bedrijf om on-line te bestellen. Alles wat ik besteld heb was goed, ik heb nog geen ervaring met retour zendingen en de afhandeling hiervan.

Zeer slecht!

Kreeg het pakketje zeer snel, helaas was de kussen die ik besteld had helemaal verfrommelde, het pakketje stonk ook naar rook..

super snel.

Zal zeker vaker bestellen.

Prima webshop!!

Goede service. Snelle levering en afhandeling! A+++

Let op aanbieding boven bepaald bedrag geen verzendkosten!

Ik had mijn bestelling zeer snel in huis! Het artikel bleek te klein en dan ben je dus wel verzendkosten verschuldigd dus dan heb je kosten en geen aankoop! Is een beetje zuur! Met de maataanduiding XL kun je niet goed inschatten of je met een 42 of 44 te maken hebt.... Voortaan alleen heel veel bestellen? Dat loopt weer erg in de 'papieren' je moet op voorhand al betalen. Misschien toch uitwijken naar een ander systeem?.........

Supersnelle levering

Snelle levering, geen extra kosten, kortom aanrader!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg