Helemaal goed

Alles goed verlopen en ern pracht jas

Ik heb het als goede bezorging ervaren alleen kon ik de bestelling niet volgen dat vond ik jammer vr gr van mevr. Bosman

Goed geregeld. Prima service!

Snelle levering, duidelijke communicatie!

Zou er in de toekomst weer bestellen.

Super!!!!

Snelle en correcte service

Niets op aan te merken. Snelle levering en geode informatievoorziening naar de klant..

Jammer dat ik mijn bestelling nog niet compleet binnen heb (een week geleden bestelling geplaatst)

Best Bomont, Ik zal zeker in de toekomst via jullie bestellingen plaatsten. Alleen vind ik het zeer jammer dat ik mijn bestelling steeds niet binnen heb en dat ik ervoor moet bellen ipv dat jullie een mail sturen over een mogelijke vertraging. Groet Esat

DE webshop waar ik alles kan vinden naar mijn smaak!

Een van de beste webshops (en winkels) waar het assortiment direct aansluit bij mijn wensen en smaak.

goede bezorging, spullen netjes verpakt

Niet volledig tervreden. Paar zaken fout gegeaan en hoop dat deze nu naar behoren worden opgelost.

Bestelde Jas van Gaastra was naar 2 maanden kapot drukknop was niet goed vast en was eraf. Wel slecht voor een hele dure jas. Wordt nu wel gerepareerd, maar moet nog zien of dat echt goed wordt gedaan. 6 paar sokken besteld en 3 ontvangen. Nu zelf gemaild dat ik er nog steeds maar 3 heb ontvangen. Blijkbaar iets mis. Nu aangegeven dat ik nog 3 exemplaren moet gaan ontvangen. Ik hoop dat ik deze ook ga ontvangen. Ik heb ze al wel betaald. I

Verwerken adreswijziging en levering niet snel genoeg

Waar onderscheidt d� website zich nog in tegenwoordig? Service! Met name in de kledingbranche is er zoveel aanbod, dat het belangrijk is voor een webshop als Bomont dat ze zich onderscheiden van anderen. Helaas vind ik dit niet terug bij Bomont. De leveringen duren lang en zijn vaak afkomstig uit de verschillende winkelfilialen waardoor er na ��n webbestelling, meerdere pakketten op meerdere verschillende dagen wordt uitgeleverd. Dat kan ook anders! En dan nog een negatief punt: de gewijzigde adresgegevens worden niet meteen verwerkt dus na het aanpassen van mijn adres, en het daarna plaatsen van een bestelling, is het pakketje alsnog naar het oude adres gestuurd. Mijn bestelling kwam dus pas 2 weken, na bestelling en betaling aan op mijn nieuwe adres. Dit kan en mag je van een moderne webshop toch echt niet meer verwachten.

Mooie kleding!

Hele snelle service, alles perfect gegaan. Aanrader!

Prima service!

Prima service, snel geleverd. Duurde wel langer dan door DHL aangegeven...

In 1 woord super! Duidelijke website, geen verzendkosten, betrouwbaar, zoals beloofd volgende dag al in huis.

vrij lang op bestelling moeten wachten, van DHL naar weer andere bestelservice en dat kost tijd.

vrij lang op bestelling moeten wachten, van DHL naar weer andere bestelservice en dat kost extra tijd.

Geweldige winkel maar verbaas me er over dat artikelen wel aangeboden worden terwijl ze niet meer in voorraad zijn.

Ik doe met heel veel plezier inkopen in uw winkel. Op de markt in Goes loop ik graag binnen. Ook op het internet doe ik graag inkopen. Ik denk alleen dat u uw voorraad beheer beter bij kunt houden. Als een artikel uitverkocht is zou deze niet meer aangeboden moeten worden.

snelle levering en goed verzorgd, mooie site!

Duidelijk omschrijving artikel, zeer snelle bezorging en ook nog eens fraai ingepakt.

snelle en goede levering!

Wij hebben al diverse keren artikelen besteld bij Bomont. De levering is altijd snel en naar tevredenheid, bovendien van zeer goede kwaliteit. Kortom super!!

Prima, snelle bezorging !

Snel en overzichtelijk met mogelijkheden

Was blij verrast dat de bestelling snel geleverd werd en dat de mogelijkheid bestond om het pakketje die zelfde dag bij een zelf te kiezen ophaalpunt was op te halen. Super!!

Beschadigd

Helaas houten bord ontvangen dat eigenlijk niet naar mijn zin is. Ik weet dat het een natuurproduct is maar heb het idee dat er via de webshop nu de minst mooie artikelen verzonden worden. Stuk van het bord af!

Super snelle levering

Voor het eerst bij deze winkel besteld. Had online diverse artikelen besteld en deze meteen de volgende dag binnen gekregen. Supersnel en heel goed verpakt! Ben er zeer tevreden mee en over.

vandaag besteld morgen in huis

Levering na een dag keurig verpakt en bovendien in makkelijk hersluitbare tas.,en handige retour sticker. Ook niet verkeerd dat je er nog een kortingsbon bij ontvangt die je bij de volgende bestelling kunt gebruiken Kortom zal hier zeker nog wel eens wat gaan bestellen.

Hallo, de verzending en de website allebei oke! Vraag: Ik sta bij Bomont in Terneuzen in het klantenbestand. Wordt deze aankoop meegenomen op de klantenkaart?

zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

2 dagen na mijn bestelling werd alles keurig afgeleverd op mijn adres. produkten van goede kwaliteit, ben zeer tevreden

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg