Hele leuke collecties

Hele leuke collecties, op tijd bezorgd

I received my order verry fast

I received my order verry fast. I do not speak netherlands it would be good to have a second language for your online shop

Snelle levering correct handelen.

Snelle levering correct handelen.

Snelle levering, mooi product

Product besteld maar paste niet zoals�

Product besteld maar paste niet zoals ik had verwacht. Maar geen probleem met retour sturen en geld was weer snel terug gestort. Goede service en ga zeker meer gebruik maken van Bomont.

Mijn pakket was erg vertraagd

Mijn pakket was erg vertraagd, maar na telefonisch contact met Bomont had ik het toch de volgende dag binnen.

Jurk

Het jurkje wat ik graag wilde hebben was niet meer aanwezig in de winkel ,medewerkster heeft mij geholpen en had het jurkje voor mij besteld,dit kreeg ik na 2 dagen al binnen.Top

heerlijk om te shoppen in de winkel

heerlijk om te shoppen in de winkel goed geholpen en mooie service met het artikel in een andere maat in een andere winkel te zoeken, te vinden en dan nog eens op te sturen naar ons thuisadres in Belgi�!

De verzending duurt heel lang en wordt�

De verzending duurt heel lang en wordt in veel delen geleverd. Ook zijn diverse kledingstukken na drie dagen opeens niet meer leverbaar� jammer!

Prompte levering.

Prompte levering.

Prima vlotte bestelling via site

Prima vlotte bestelling via site, bezorging via afspraak!

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Goed geholpen

Goed geholpen . Vriendelijk personeel. Mooie collectie voor zowel dames als heren

De bestelling werd gecanceld

De bestelling werd gecanceld, reden onbekend! Jammer.

Veel keuze, mooie kwaliteit, snelle levering.

Veel keuze, mooie kleding van goede kwaliteit, goede website. Prima informatie over het verloop van de bestelling. Snel geleverd.

Alles top verlopen.

Alles top verlopen.

Fijne webshop,bestelling snel in huis

Fijne webshop,bestelling snel in huis. Alleen jammer als de betaling niet lukt door even een slechte verbinding een kortingscode daarna niet meer werkt als je het opnieuw probeert, maar dat werd netjes opgelost door Bomont.

Goede service. Ik had een shirtje in twee maten besteld en betaald. Ik kreeg netjes een mail dat een van de shirtjes uitverkocht was en dat het geld binnen 2 dagen teruggestort zou worden ((en dat was ook zo). Gelukkig was de maat van het ontvangen shirtje goed. Netjes verpakt met een vriendelijk kaartje van team Renesse erbij, bedankt!

Prima, geen verzendkosten !

Snel geleverd, leuk kaartje erbij en het retour snel afgehandeld. Top!

Dames vest en shirt

Ik heb een vest en shirt besteld en was daar heel blij mee. Mooie producten en goede pasvorm. Alles netjes en snel ontvangen.

Super tevreden

Goede service en een snelle levering

Ik heb een mooie spijkerbroek�

Ik heb een mooie spijkerbroek ontvangen, netjes verpakt en mooi op tijd . Groetjes.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg