levering .... ooit

Leuke dingen in de shop, maar vond levering echt een drama. Een bestelling in 4 lichtingen verzonden.

Snelle levering, professionele uitstraling.

Over Bomont lof voor hun goede kleding, snel werkende en overzichtelijke website en snelle levering met follow up. Het bezorgbedrijf was minder zorgvuldig. Zette bij niet thuis de kleding t.w.v. � 162,- in een tuinhuisje.

Snelle levering.

zeer goed

Ik was zeer tevreden over de bestelling !!!!!!! Een aanrader!!!!!!!

Goede levering, echter slechte terugzend-policy

De kleding is goed verpakt en snel verstuurd. Echter zaten de artikelen in verschillende pakketten (die tegelijkertijd kwamen, had daarom ook in 1 pakket gekund) en moest ik zelf de kosten betalen voor het terugsturen. Dat vind ik geen goede service, past ook niet meer in dit digitale tijdperk.

Topwinkel!

BoMont, een topwinkel, makkelijk bestellen en snelle en correcte levering. 100% voor herhaling vatbaar!

Per abuis verkeerd verkeerd huisnummer opgegeven maar alsnog goede service

Ik had een foutje gemaakt met het opgeven van adresgegevens waardoor het pakketje niet aankwam. Maar Bomont heeft snel gereageerd. Dus hoop dat me pakketje snel komt

Netjes te woord gestaan, goede oplossing voor probleem, snel afgehandeld. Keurig!

prettig en betrouwbaar

alleen de verzendorganisatie laat nogal op zich wachten

geweldige service

geweldig leuk jasje

Niet helemaal tevreden

Ik had een trui besteld van Scotch en Soda kids, daar zat al een gaatje in bij binnenkomst ik had geen zin het hele gedoe van terug sturen dus heb het bij de naaister laten maken. Heb al heel vaak klachten gehad met scotch shrunk leuk merk maar geen beste Kwaliteit! groetjes Hannelore Ottevanger

Zeer tevredend!

Nadat ik de bestelling had geplaatst is deze snel en netjes verzonden!

Ik was zeer teleurgesteld dat ik twee keer 10 euro oest betalen om goederen terug van Belgie naar Nederland te sturen. Ik zal niet nogmaals bestellen bij Bomont, andere intenetbedrijven hebben een vee

Niet vanuit Belgie bestellen. Retourneren is veel te duur.

prachtige tuniek elisa cavaletti

Wat een prachtige tuniek...zoals alles wat je koopt van Elisa Cavaletti...mooie stofjes..mooie accenten. Tuniek heel snel ontvangen...geweldige service van Bomont

Ben tevreden over de levering en service.

Snel besteld en snelle levering!

Overzichtelijke website en goede producten en snelle levering! Zeer aan te raden!

Hier bestel ik nooit meer wat!

Voorraad indicatie in de webshop klopt niet en is niet actueel. Ik heb de volgende dag nog gebeld waar een dame aangaf dat er nog 1 jas op voorrraad was en die naar mij zou worden toegezonden. In de avond krijg ik een mail dat mijn artikel niet meer leverbaar is. Ronduit slecht. Zeg meteen dat de voorraad beperkt is en dat er een kans bestaat dat de artikel misschien niet meer leverbaar is. Ik heb meteen een bestelling bij suitable geplaatst en had de jas de volgende dag binnen.

Super.

Bij het vooraf bellen om na te gaan hoe het betreffende artikel valt (meisjesbroek) zijn we prima geholpen en ook is alles netjes bezorgd.

Bestelling snel ontvangen en retourartikelen snel afgehandeld

Uitstekend!

Geweldige kwaliteit en zeer snel geleverd. In een woord: prima!

Snel

Besteld en binnen een oogwenk bezorgd. Prima informatievoorziening.

5 sterren

prima ga zo door

Goede site, maar kan echt niet dat je zelf de kosten voor een rtourzending moet betalen

Ik vind bomont een goede site en jullie hebben leuke spullen. Maar ik moest 6,75 voor mijn rtourzending betalen. dit is voor mij een reden om niet meer te bestellen bij Bomont. Want bij een online bestelling moet je altijd thuis nog passen en bij veel andere orderbedrijven kun je wel gratis retouren.

Goede kwaliteits jas

Heb een lekkere warme jas gekocht van het merk Gaastra.

Zeer snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling