service en tijdsduur afhandeling ok�

Vlekkeloos verlopen

Zowel de bestelling als de levering verliepen vlekkeloos.

Snelle levering.

Ik heb 2 producten besteld. Deze werden snel geleverd. E�n product was niet wat ik er van verwacht had. Ik heb een snelle terugkoppeling gehad dat zij het bedrag van dat product zouden terugstorten. Goede service.

Ik kreeg snel datgene wat ik bestelde geleverd.

Veel keuze uit goede merken, tegen interessante prijzen.

fantastisch gegaan!

super geregeld!

Makkelijk,en snelle service

Ga vaker bestellen,leuke aanbiedingen !

Betrouwbaar en snel

prima en goed

prima service

ben zeer tevreden over de site en service van bomont. alleen zouden jullie wat mij betreft de retourservice wat makkelijker/goedkoper mogen maken.

Alles volgens wens

Kopen bij bomont is erg handig en alles is tot volle tevredenheid geleverd en afgehandeld

ik ben tevreden

kan je met een gerust hart wat bestellen.

Goede snelle service

Goede en snelle service. Mooie producten en een mooie overzichtelijke website. Zelfs aan de telefoon werd ik vriendelijk geholpen.

Duidelijke en snelle service

Goede aanbieder, aanrader!

betrouwbare webwinkel

Zondag een nieuwe jas besteld voor mijn zoontje, dinsdag al binnen. Top! Hij is er helemaal blij mee

Jongensboek besteld/Meidenbroek geleverd. Niet blij.

Gebeld. Helaas bleek de bestelde broek niet leverbaar. Reeds betaalde jongensbroek + de door mij gemaakte kosten voor retourzending meidenbroek krijg ik teruggestort. Dit was de eerste keer dat ik bij Bomont een bestelling geplaatst heb.

overzichtelijke site, prima service en na een dag het bestelde in huis.

Zeker de moeite waard om site te bezoeken. groot aanbod van artikelen, prima kwaliteit en is het niet naar wens krijg je het volledige bedrag terug.

Slecht, ik denk een samenloop van omstandigheden.

Voor de eerste maal on line besteld.Ik wist niets van de gang van zaken. Na de bestelling geen bevestiging ontvangen. Na een week contact gezocht, daar ik nog geen artikelen ontvangen had en het maar 2-5 dagen duurde voor de bestelling geleverd zou worden. Er was iets fout gegaan met de kortingscode. Hierna wel steedsbericht ontvangen, een paar keer het zelfde bericht. 1 artikel ontvangen, 1 artikel was niet meer leverbaar, 1 artikel kwijt bij DHL post. (vernomen na email) Andere dag toch het artikel ontvangen, plus het opnieuw verzonden artikel. 1 x retour gezonden. Geld van artikel dat niet voorradig was terug ontvangen.Uit eindelijk alles goed gekomen.

veel mooie merken, snelle levering

mooie kleding voor kinderen, mannen en vrouwen, veel keus. En ook veel keus voor je huis.

Zeer snelle en adequate levering!

Goede service en snelle levering tegen zeer aantrekkelijke kosten.

Prima service; snel geleverd en goed ingepakt

Netjes verpakt, snel geleverd; verder niks op aan te merken!

Goed en snel!

Snelle service, netjes, heet ging zo snel, had niet eens door dat het de volgende dag al was bezorgd!

Super service

Ik ben tevreden over jullie service. Kon namelijk mijn pakket niet volgen van DHL en dat heeft de klantenservice super geregeld voor mij. Tegenwoordig is het alleen vaak wel in 1 dag in huis en dit was echt wel langer. Dit zou het enige verbeterpuntje kunnen zijn.

jammer, het duurde toch wel even voordat het (brievenbus)pakketje binnen was.

later dan verwacht, zat wel een weekend tussen.

Super snel!

Mooie spullen, ben er super blij mee. En ook nog eens snel geleverd! Wat helemaal top zou zijn is als jullie ook PayPal zouden accepteren!

Ik had niet anders verwacht.Prima.

Vandaag bestelt, volgende dag in huis. TOP.

Jammer dat we de retourkosten zelf moeten betalen en het is best veel: 7 Euro.

De bestelling was er erg snel. Het produkt zag er niet hetzelfde uit als op de foto (andere kleur) en het was jammer dat we de retourkosten zelf moesten betalen: 7 euro. Dat vinden we toch best veel geld en dat is de reden dat we toch eerder naar een ander bedrijf zouden gaan. De terugbetaling gebeurde dan weer wel snel en dat is heel positief.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg