Alles prima en snel geleverd

Alles prima en snel geleverd ! Ook retouren heel goed gegaan ! Super!

Jammer

Had een jurk besteld.Was een vlotte levering, helaas was hij te klein. Geld werd ook vlot weer teruggestort.

Bestelling gedaan en betaald zonder�

Bestelling gedaan en betaald zonder enkel bericht geld terug op rekening gestort en geen besteld artikel niet geleverd

Let op bij kopen in de opruiming

Let op bij kopen in de opruiming. Ik had een shirt gekocht waarbij bij thuiskomst bleek dat er een gaatje in zat. (Niet goed opgelet bij passen) Toen ik terug ging om te ruilen bleek dat niet mogelijk te zijn. �30,- weggegooid dus� ik kom er in ieder geval niet weer. Dus blijkbaar mag je als winkel zijnde producten aanbieden die stuk zijn onder de noemer outlet?

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Betaald na 5 dagen krijg je een mailtje dat het niet meer voorradig is. Tweede keer al

Schnell und unkompliziert

Behalve dat het een mooi produkt is

Behalve dat het een mooi produkt is, was in 1e instantie mijn pakket zoek en klantenservice Bomont nam direct aktie en erg vriendelijk in contact. Bedank!

Leuke lieve dame aan de telefoon�

Leuke lieve dame aan de telefoon meedenkend en goede service

Grotere maat dan in de winkel aanwezig�

Grotere maat dan in de winkel aanwezig werd snel opgestuurd.

Voorbeeldcommunicatie

Snel en zeer klantvriendelijk een storing met het resetten van een wachtwoord verholpen en uitstekend de terugkoppeling verzorgd.

Netjes ingepakt en snel verzonden

Netjes ingepakt en snel verzonden

Heel snel bestelling in huis

Heel snel bestelling in huis, netjes verzorgd.

Aanrader

Alles netjes en snel, zonder problemen geleverd. Aanrader!

Snelle service�

Snelle service�. En blij met mijn bestelling ????

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

zeer snelle levering en goed verpakt.

zeer snelle levering en goed verpakt.

Duidelijk en goed geregeld

Duidelijk en goed geregeld

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

Heel tevreden.

Makkelijk bestellen. Snel geleverd.

Prettige communicatie en goede, vlotte service.

Prettige communicatie, goede, vlotte service, betrouwbaar.

Snel bezorgd en geen bezorgkosten

Snel bezorgd en geen bezorgkosten

Really fast delivery

Really fast delivery. Everything fine!

Duidelijke website

Duidelijke website. Snelle levering. Producten voldoen volledig aan beschrijving.

Vraag gerust om advies!

Personeel was heel erg behulpzaam !

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg