Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Hele goede service!

Hele goede service maar de levering kwam in drie aparte pakketjes binnen, dat mag de volgende keer wel allemaal bijelkaar.

inhoud pakket goed.

Over de bestelling ben ik erg tevreden Alleen de aflevering van het pakket leverde een speurtocht op ondanks de vermelding op de kaart: pakket voor het raam aan de zijkant van het huis. Bij de buren afgeven was iets gemakkelijk geweest

Fantastisch hoe snel men bestelling werd verstuurd

Ik ben zeer tevreden over de service die jullie bieden, Heb men bestelling geplaatst en maximum vier dagen (werkdagen) werd men bestelling thuis geleverd, ik stond er versteld van hoe snel het er was. Bedankt hiervoor.

goede service en snelle bestelling alleen wou even zegggen over de bestelling was bij de buren verderop gebracht wist dat niet . misschien om dat op een briefje door de duur te doen bij mij gr patricia

goede site, snelle levering

Mooi vest,snelle levering tegen een goede prijs. Prima site!

Wat een snelle levering donderdagavond besteld zaterdagmorgen al binnen SUPER nogmaals bedankt voor de snelle levering.

Snel geleverd en netjes verpakt !

Ik zou deze site zeker aanbevelen aan anderen. De jas die we hebben ontvangen stemt overeen met de afbeelding op de site.

Bestelling en omwisselen van het artikel gingen uitstekend.

Met Bomont kun je prima zaken doen

prima service

Bestelling is helemaal goed verzorgd

De bestelling alsook de levering verliep makkelijk en snel.

Ik ben zeer tevreden over de levering.

snel en concurerend

Als je op zoek bent naar kleding kijk ook even bij Bomont of deze niet net nu een leuke aanbieding hebben.

Snelle service prima levering

Longsleeve van giesha had ik in de winkel al aangehad met besteld via de site omdat ik og een kortingsbon had. Longsleeve is van super materiaal en erg mooi! Ben zeer tevreden

In de wolken!

Vlotte afhandeling & verzending van de bestelling; ik was in de wolken!! Helaas viel mijn aankoop tegen, maar....terugsturen, reactie van aankomst vlot geregeld. Alleen jammer dat retourzenden niet gratis is.

Zeer nette snelle goede service

Vest van scotch besteld, snelle correcte levering.

Prima kwaliteit, snelle levering

Leuke shirts gekocht voor een mooie prijs, snelle levering, met als extraatje een stoere schoudertas voor de jongens. Helemaal blij mee

Ein sehr zufriedener Kunde aus Deutschland

Meine Frau und ich haben schon einige Male bei Bomont bestellt. Alles in allem sind wir sehr zufrieden mit dem Ablauf der Bestellungen. Falls irgendwelche Probleme aufgetreten sind, haben wir immer sehr nette Antworten erhalten, sowohl schriftlich als auch telefonisch. Das Angebot von Bomont ist sehr weit gestreut und wir finden immer wieder sch�ne Sachen. Wir verbringen �fters einige Tage in Domburg und Umgebung, gehen dort sehr gerne in die Ladengesch�fte, st�bern in dem reichhaltigen Angebot und werden zum Leidwesen unseres Kontos :-), immer wieder f�ndig. Von uns also eine klare Empfehlung f�r Bomont...weiter so.

Zeer tevreden klant

Bomont leverde mijn bestelling zeer snel. Nadat ik iets had teruggestuurd ontvang ik hier heel snel een bevestiging van maar ook heel snel mijn geld terug, te weten de dag na de retourbevestiging al. Echt een supersnelle afhandeling dus, echt heel netjes.

Goede snelle levering.

Voor het eerst een bestelling geretourneerd, vanwege een verkeerde maat. Een andere maat in goede orde ontvangen, maar helaas waren de retourkosten voor eigen rekening.

prima webwinkel, snelle service

Kleding zeer snel ontvangen, echt heel snel en mooie kwaliteit

Goede snelle service

Aanrader! Duidelijk en snel!

wat achterlijk dat ik de kosten voor ruilen-retourneren zelf moet betalen!!!!

Wat een blamage voor de verkoper!!! Moet ik de kosten zelf betalen voor retouren-ruiling. Nog nooit meegemaakt!!!! Ook gelijk 6,95! Meeste orders kun je via internet tegenwoordig gratis plaatsen of tegen een heel laag tarief.

jurkje

het product werd erg nat geleverd.

Prima website goed overzicht.

Uitstekende service.

zeer goede service en prachtig product.

Altijd spannend als er een pakket komt, ik heb altijd het gevoel of ik jarig ben en de post me een cadeau bezorgt, en als de inhoud dan ook nog geweldig is, kan je dag niet meer stuk! ik zou zeggen wil je je jarig voelen bestel dan eens bij Bomont. liefs, Ann.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg