Fijn dat je via internet een bestelling kan plaatsen.!

Prima geregeld via internet

Goed keuze met prima prijzsaanbiedingen.

Enorm groot assortiment kleding voor elk wat wils!

Prima geleverd, alleen jammer van de niet gratis retourzending.

Allemaal prima, op 1 ding na. Dat retourpakketjes voor eigen rekening zijn, is een reden om niet bij Bomont te bestellen. Als ik Bomont zou zijn, zou ik deze service bieden, omdat de drempel dan kleiner wordt om online te bestellen.

Snel & Gratis Thuisbezorgd

Supersnelle bezorging en een geweldige service! De volgende keer ga ik zeker weer bij jullie shoppen!

Snel en correct

De levering was snel en correct

uitstekende webshop!

met plezier en veel vertrouwen bestel ik bij Bomont

Bestelling via Bomont is makkelijk en snel. Retourlevering is binnen 1 dag gebeurt.

Keurige afhandeling

Prima online shoppen. Bestelling is makkelijk geplaats, redelijk snel geleverd en de ebstelling voldoet aan de verwachtingen.

Prima verlopen

Jammer dat je het product niet gewoon in de winkel kan afhalen.

echt een aanraden Bomont

niets op aantemerkt

Effici�nt, snel en betrouwbaar!

Goede leverancier die zijn afspraken nakomt !

keurig, snel en mooie aanbieding

mooie Gaastra jas snel geleverd, jammer alleen dat ze niet met postnl werken

super snelle levering

Verbaast keek ik naar de bezorger. Ok dat is snel, de kleding die ik had besteld ook nog helemaal naar mijn zin. Dus zeer tevreden.

Snelle bezorging!

Snelle service tevreden klant!

Service op alle vlakken heb ik als heel goed ervaren. Product heeft evenwel kleurfout

Zoals gezegd ben ik zeer tevreden met de service van begin tot eind. Ik constateerde evenwel pas na het dragen dat de kraag aan de linkerkant een afwijkende donkere tint in streepvorm laat zien terwijl dit niet aan de rechterkant het geval is. Dit is wel erg jammer.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Helemaal tevreden, ook over het geleverde artikel! Zag er precies uit, zoals je het op de site kon zien.

Snel en zonder ongemak

Prima service, vlotjes geleverd

Ik heb eerst per mail geinformeerd of mijn mast nog op voorraad was. Bleek nog 1 exemplaar te zijn. Die is voor mij gereserveerd tot ik in de gelegenheid was om een online bestelling te doen..

goed geregeld.

goed geregeld zou zo weer bestellen als he nodig is.

prima webshop

Nooit eerder hier besteld maar kwam hier omdat ik een speciale jas zocht. Goede bezorging, fijne site, ik kom hier zeker nog eens terug!

Betrouwbaar

Bomont is een fijne winkel om bij te bestellen, alleen jammer dat het terugsturen zelf betaald moet worden.

levering prima, maar als er iets stuk is....

1 van de produkten was stuk. Om terug te sturen kost dat dan 6,75! Terwijl het niet mijn fout was! ik wilde het graag hebben. dan maar naar de winkel rijden produkt niet meer op voorraad. Of ik dan nog een keer wilde komen als er mogelijk een andere binnen was... nee dus.

Supersnelle levering en ook retouren kunnen niet sneller! Heel prettig om bij te bestellen!

In een woord super

Heldere en prettige service!

Het hele proces van bestellen tot en met bezorgen wordt duidelijk uitgelegd. En vervolgens ook zo uitgevoerd! Serviceniveau is hoog. Leuke en uitgebreide collectie! Aanrader!

prima levering

De levering was prima, jammer dat mn laarsjes niet goed pasten en ze moest Reourneren. De kwaliteit was prima.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg