prima geholpen !!

Prima geholpen !

Prima kwaliteit,snelle en goede service!

Goede aanwinst, mooie webshop.

Snelle levering, goed ontvangen. prima

Betrouwbare webshop

Duidelijke webwinkel, snelle levering!!!!!

Goede levering, artikel is zoals op de fot

Ik was blij met mijn leren jasje, de maat was prima en de kleur erg mooi, zoals ook op de foto. Prima levering, wel jammer dat, wanneer ik het artikel niet goed had gevonden, ikzelf de kosten voor retourzending had moeten betalen. Daar staat tegenover dat er ook geen verzendkosten waren. Ik ben tevreden!

prima service, goede kwaliteit goederen, maar soms toch niet wat ik zocht of maatvoering niet fijn.

De webshop van Bomont werkt prima, snel en correct. Bij retournering wordt de terugstorting vlot geregeld. Kortom, betrouwbaar!

teleurgesteld

Ik heb in de webshop een bestelling gedaan voor 3 artikelen waarvan er 2 uitverkocht blijken te zijn. Ik heb daarop gereageerd en een uitleg gekregen. Wil toch nog zeggen dat ik heel teleurgesteld hier in ben. Verder is de afhandeling en communicatie perfect. 's Middags besteld en nog geen uur later al de bevestiging dat het pakket onderweg was, echt super! Ook de bedragen van de niet te leveren artikelen was heel snel teruggeboekt.

Alles zeer goed en snel geregeld.

Behalve onduidelijkheid over de kleur van het bestelde, een heel goed bedrijf.

prima service, snel en goed

Duidelijke en eenvoudige site. Kwalitatief een goed assortiment, levering snel en goed.

Tevreden over site en afhandeling tot ontvangst bestelling!

Ga zo door, ik heb nu twee bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden. De eerste bestelling verliep perfect, besteld en andere dag geleverd. Bij de tweede bestelling heb ik op de dag van bestellen alleen een bevestigingsmail ontvangen. De andere dag heb ik gebeld, met de vraag of alles wel goed was binnengekomen cq verwerkt? Ik werd erg netjes te woord gestaan, de vriendelijk dame beloofde het uit te zoeken en belde mij snel terug om te melden dat de zending vertraagd was door drukte, maar s'middag zal worden ingepakt en aangeboden worden voor transport. Dat is inderdaad ook zo gegaan, de volgende dag mijn bestelling ontvangen. Ook een pluim voor het werken met DHL, vind ik een goed bedrijf met een fijn volgsysteem van de zending.

De kleding wordt snel verzonden. Het geld wordt snel terug gestort na het terugsturen van een kledingstuk dat niet naar wens is.

Goede en snelle service

Voor het eerst op deze site wat gekocht,ben zeer tevreden.

Goed bedrijf, matige website.

Het is lastig bestellen van de website als de afbeelding niet klopt met de beschrijving van een artikel. Dit is het geval bij de legend dallas bag.

Snelle maar onvolledige levering

Ik had 2 bij elkaar passende artikelen besteld. Helaas bleek 1 artikel niet meer leverbaar te zijn terwijl het andere artikel al verzonden was. Terugsturen was bijna net zo duur als het artikel zelf dus heb ik het maar gehouden. In het vervolg zou het fijn zijn als een artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn even met de klant overlegd wordt of het andere artikel dan ook nog gewenst is.

Kwaliteit kleding zeer snel door vrolijke bezorgster in huis.

Website werkt eenvoudig, maten zijn duidelijk en kloppen ook wanneer je de kleding thuis aanpast. goed verpakt voor transport. Prima.

Goed !

Bomont is een goed bedrijf, alleen een bestelling komt soms in 4 paketten thuis, kun je beter in een keer doen en dn geen verzendkosten ?

Nergens meer te krijgen maar bij jullie binnen 24 uur in huis!

Overzichtelijke site makkelijk bestelling plaatsen en super snel in huis.

Retour zelf betalen!

De Bestelling werd erg snel geleverd, was een totaal bedrag van 34 euro. Geen verzendkosten omdat het een bestelling boven de 30 euro was. Anders 4,95 euro. Helaas waren de arikelen niet passend en heb het pakket naar het postkantoor gebracht. Vind het trouwens erg raar dat het door DHL wordt bezorgd en via Post.nl weer terug moet. Ik was zeer verbaasd dat ik de pakketzegel voor de retour a 6,75 euro zelf moest betalen! Ik vind dit echt niet kunnen! Waarom geen antwoordnummer zoals alle webshops? Of terug via DHL? Naschrift: Ik kreeg meteen antwoord op mijn email aan Bomont, het is keurig opgelost. Een zeer goede service! Dank hiervoor.

Tegengevallen

Voor het eerst via de website besteld: 3 shirts maat 164: geleverd 3 shirts maat 174, waarvan 1 met vlek, na tel. contact teruggebracht in de winkel. Hier is men altijd coulant. We hebben direct het geld teruggekregen, en de juiste shirts werden alsnog besteld. Inmiddels zijn er 2 van de drie weer binnen gekomen, maar helaas is er weer wat mis: in plaats van zwart wordt donkerblauw geleverd. Wij bestellen nooit meer wat via de webshop. Als klap op de vuurpijl stond op de retour melding dat er verkeerd besteld was: ONZIN, DE GEPLAATSTE BESTELLING WAS CORRECT!!!!

Snelle en goede levering

Overzicht is goed en bestellen gaat ook heel eenvoudig

Snelle levering, netjes ingepakt, er zat een leuke tas bij. en ik ben blij met mijn supermooi leren jasje! uitstekende kwaliteit. Kortom: een aanrader!

Snelle service met groot assortiment

Bij Bomont heb ik een vestje kunnen bestellen wat in de winkel EN op andere sites niet meer te verkrijgen was in de juiste maat. Geweldig dat ze het hier nog gewoon op voorraad hadden!

uitstekend

Mooie originele collectie. Veel grote maten voor lange mensen die de puberleeftijd ontgroeid zijn. Levering zeer snel en adequaat.

Bomont Top

Zowel in de gewone winkels als de webwinkel slaag je altijd voor mooie kleding als woonaccessoires. Een kanttekening: ik kreeg bij mijn zending en bon met een wincode. Bij invoering kreeg ik de mededeling: 'email is al gebruikt' Ik was dus blij met een "dooie mus" Dit staat niet op de bon vermeld.

bomont herkenbare style

Bomont is gemixte site van accesoires en kleding.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg