Schnelle Lieferung, tolle Artikel

schnelle Lieferung, tolle Auswahl und super sch�ner Schmuck und Kleider - sehr gerne wieder

Super hoe ze reageren en leveren

Super hoe ze reageren en leveren

Procedure retourzending is niet�

Procedure retourzending is niet klantvriendelijk. Voeg zelf een retourticket bij het pakket zodat de klant dat niet hoeft te maken. Kosten ook nog hiervoor rekenen is helemaal uit den boze.

Snelle levering.

Snelle levering.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering. Als je het wilt retourneren is het duidelijk wat je moet doen.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen. Op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?

vlot geholpen

vlot geholpen, mee denken.

Goede en snelle verzending

Goede en snelle levering

Alles tip-top

Alles tip-top! Artikel genau wie abgebildet und beschrieben, gute Qualit�t, Preis- Leistung stimmt. Schnelle Lieferung!

klantvriendelijk en snelle afhandeling

klantvriendelijk en snelle afhandeling

Hey, super Service und schnelle Lieferung

Hey, die Lieferung kam schnell bei uns an. Alles war in Ordnung und eine nette Karte war auch noch dabei. ??

Leuke kleding gave jurken

Leuke kleding gave jurken

Snel en mooie winkel

Snel en mooie winkel

Altijd fijn geholpen

Altijd fijn geholpen, genoeg keuze, bij online winkelen vlot bezorgd.

To service zoals altijd

Heel snel bezorgd en in de winkel zijn ze heel aardig

Een winkel vol met mooie kleding !

Leuke winkel , veel keus en prima service ! Altijd wel wat te vinden voor iedere portemonnee !

zeer tevreden over alles en vooral over�

zeer tevreden over alles en vooral over de service

Mooie winkel vriendelijk geholpen

Mooie winkel vriendelijk geholpen

Snelle levering , goede service

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en de gedeeltelijke retourzending is snel afgehandeld. Goede communicatie.

Prima product

Prima product, netjes opgestuurd. Niet zo snel als een webwinkel maar na 3 dagen in huis

Snelle levering. Mooie verzorgde verpakking.

Prima, snelle verzending en service.

Vriendelijke snelle service

Vriendelijke, snelle