Ik heb mijn eerste bestelling bij Bomont in goede orde ontvangen

Goed, ik heb in de winkel in Etten-Leur beide bestelde broeken gepast, echter de maat was iets te klein. Een maat groter lag er niet in de winkel en ik heb toen een maat groter bij de webshop besteld en die paste goed. Ik heb mijn pakketje echter niet met de track en trace kunnen volgen.

Prima geregeld snelle levering goed te volgen waar pakket zich bevind

Prima en keurig geregeld , het pakketje goed te volgen

Super snelle services. Mooie producten.

Mooie webshop. Klantvriendelijk. Super snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de mooie producten

Mooie site en snel geleverd

Prima,snelle levering

Jas besteld, maat was helaas niet goed, binnen 2dg al de juiste maat ontvangen, super!

Goede en snelle service

Het was mijn eerste ervaring met bomont, waarbij ik uiteindelijk m'n bestelling heb terug gestuurd omdat deze niet voldeed aan mijn verwachting. Dit is snel en netjes verlopen. Ik ga de site zeker vaker bezoeken en heb hem aanbevolen aan kennissen.

Niet voor herhaling

Jammer dat het zoveel dagen moest duren . Als ik gewoon naar het betreffende filiaal was gegaan had ik de blouse sneller in huis . Donderdag besteld rond 15.30 en dinsdag om 16.00 in huis . Volgende keer maar weer lekker ouderwets naar de winkel.

Super snel! En betrouwbaar!

Kleding helemaal wat ik verwacht had!

Superleuke winkel/webshop met gevarieerd aanbod!

Over het algemeen zeer tevreden! Alleen de webshop is niet altijd up-to-date waardoor het al een paar keer is voorgekomen dat ik iets besteld had wat achteraf niet meer op voorraad bleek te zijn...dit is een minpuntje maar wordt wel aangewerkt werd mij verteld. Verder is het een superleuke winkel met genoeg aanbod en keus voor iedereen!

Prima bedrijf

Snelle servicie, echt een aanrader

sch�ne Artikel, sehr schnelle Lieferung nach Deutschland

Internet Einkauf �bersichtlich und problemlos, sehr schnelle Lieferung, sch�ne Artikel Leider war der Versand des Retour Aritkels sehr teuer und Bomont �bernimmt die Kosten (zumindest innerhalb der Niederlande) daf�r leider nicht.

super service

de bestelling was leuk in gepakt. Er zat zelfs nog een presentje bij

flut!!!

tjongejonge, 2x iets besteld, 2x mailtje gehad dat mijn geld maar teruggestort gaat worden omdat het artikel toch niet op voorraad is en dat in 1 week tijd. Gewoon een waardeloos systeem dus, want hoe kan ik �berhaupt het artikel nog bestellen als het er helemaal niet meer is???? Was kleding voor een feestje, mijn zoon heeft dus uiteindelijk maar zijn ouwe plunje aangetrokken op die dag, want helaas geen nieuwe broek................... Kortom waardeloos!

super levering

snel geleverd en goed verpakt

Bedankt voor de snelle verzending!

Snel geleverd,maar ook perfect verpakt,volgende dag al in huis,zo hoort het te zijn.

Zeer snel en goede levering!

Goed, alleen jammer dat als iets wilt retourneren, je dan aan kosten vast zit!

Fijne winkel, fijne webshop voor het hele gezin !!!!!

Fijne winkel (alleen bekend in Renesse). Erg handig die webshop voor het hele gezin. Snel besteld en gauw in huis. Soms wel wat lastig als het uit meerdere filialen moet komen. Heb een keer gehad dat ik 3 of 4 artikelen had besteld en dat de postbode op 3 dagen achtereenvolgens aan de deur stond. Beetje genant ! Verder echt een aanrader.

T.G.M.J

snelle levering, goed verpakt met de juiste inhoud.

Goede en nette service

Mijn aankoop had wat pech. Nadat eerst in de winkel was geconstateerd dat de rits van mijn maat jas defect was moest de jas uit een ander filiaal komen. Omdat wij zelf niet in Zeeland wonen hebben wij de aankoop verricht via Bomont.nl. Na ontvangst van de jas bleek de beveiligingslabel nog aanwezig. Na een belletje en een mailtje hebben wij de jas naar de winkel teruggestuurd. Na drie werkdagen was de jas weer terug. De betaalde portokosten waren toen al vergoed. Al die tijd zijn wij netjes te woord gestaan en is er direct actie ondernomen.

Zeer correcte en snelle levering en! omruiling van producten

Hier kun je goed je bestelling plaatsen, zeer snelle service, correcte levering en je kunt kleding omruilen voor een andere maat. Ipv retour zenden en later wil zelf opnieuw te moeten bestellen via de website.

Zeer snel bezorgd

Spullen waren de volgende dag in huis zeer snel en alles is super gegaan. Alleen kreeg ik bij mijn internetbestelling niet een kraskaart voor de actie van bomont dat vind ik wel een beetje raar.

Prima webshop!

Deze webshop hanteert prima uitgangspunten: geen verzendkosten bij een redelijk bedrag en snelle levering. Leuke aanbiedingen en producten!

Goede, snelle service

Online bestellen was duidelijk en makkelijk; levering was snel en naar wens. Ook de hemd zelf was naar wens.

Was verrassend, maar ................

Ik heb toevalligerwijs Bomont gevonden doordat ik via beslist.nl op hun site gekomen ben. Heel bewust omdat ik een blouse van Geisha zocht die in de winkels (haagse regio) niet meer in mijn maat was. Normaal bestel ik 2 maten, dat heb ik bij deze bestelling niet gedaan. Ik vind het een gedoe het terug te sturen, te betalen en dan maar weer afwachten. Wordt de blouse uiteindelijk nog duurder. Ik had de bestelling snel en gelukkig was de maat goed, maar er blijven twijfels als we het hebben over de maat. Maar heb het wel gehouden. Kortom: snel, goed verpakt, maar wat klantonvriendelijk door kosten terugsturen.

Mooie site, makkelijk toegangkelijk, overzichtelijk

Site is mooi opgezet. Zoekt makkelijk. Is alleen niet geheel up to date. Da's jammer. 1ste bestelling was niet voorradig (stond niet aangegeven), tweede bestelling verkeerde zending. Jammer. De afhandeling vervolgens perfect verlopen. Goede communicatie via de mail. Terugbetaling binnen 2 dg. geregeld, perfect. In de winkel 2e bestellinh geruild en een ander artikel voor gekocht. Alle hulp gekregen en prima advies gekregen. Kortom, 4 sterren zeker op z'n plaats. Blijft voor mij ook online een fijne zaak om te winkelen. Ga zo door!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg