Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

De volgende dag de bestelling in huis

De volgende dag de bestelling in huis, netjes en snel.

Ik bestelde een overhemd

Ik bestelde een overhemd, heb betaald en toen hoorde ik na een paar dagen dat ze het overhemd toch ni�t konden leveren. Vreemd vind ik dat. Waarom kon ik hem dan wel bestellen? Ik krijg wel mijn geld terug.

Goede service en lief kaartje erbij.

Goede service en lief kaartje erbij.

ruime keuze en snelle levering

ruime keuze en snelle levering

Bestelling niet verstuurd!! Zogenaamd retour

Bestelling gedaan en betaald met Riverty op 08-08 bericht dat de retour verwerkt is op 12-08 , huh ?? Nooit iets verzonden, nooit iets ontvangen Maar wel een retour gemeld door Bomont bij Riverty betalingen. Op de website naar betreffende artikel gezocht ; ineens uitverkocht. Vandaar de zogenaamde levering + retour. Ze hadden het artikel niet meer. Niet zo chique om het dan als retour aan te geven terwijl er nooit iets verstuurd is en ook niet zo netjes dat hier zo veel dagen overheen gingen en er niet eens bericht van bomont.nl kwam, maar via riverty betalingen. Slechte ervaring !

Makkelijk bestelproces.

Makkelijk bestelproces.

Snel bezorgd

Snel bezorgd Goed op de hoogte gehouden via mails Was top!

Super geregeld!!

Super geregeld!!

Trui was te groot

Trui was te groot, teruggebracht en geld stond heel snel op de rekening. Direct kleinere maat besteld.

Zonnebril in verkeerde kleur ontvangen

Zonnebril in verkeerde kleur ontvangen. Daarnaast niet echt snelle verzending.

Alles oke gegaan ook retour sturen

Alles oke gegaan ook retour sturen

Goede service en snelle levering

Het was goed .Alleen de verzending met�

Het was goed .Alleen de verzending met DHL was slecht.Het zou s�middags om 14.00 bezorgd worden toen werd het 16.00 uur.Tenslotte werd het binnengegooid onder de brievenbussen.Wij wonen in een appartement met een lift.Mijn man ging kijken waar de bezorger was en deze was weg.Ik heb een klacht ingediend.Maar de jurkjes waren leuk en twee jurkjes retour was goed geregeld en binnen een paar dagen was het geld gestort Top voor Bomont.

Mijn bestelling snel in huis

Mijn bestelling snel in huis

Snelle levering Alleen de korting in dd sale was mstig Rlders ook -50% gezien ipv -25.%

Goede service. geleverd vanuit magazijn wat in winkel niet op voorraad was.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, mooi product qua stof exact zoals op de site is aangegeven

Fijne communicatie na klacht

Goede snelle levering . Tevens een goede oplossing van een probleempje. Snel antwoord op mijn klacht en naar wens opgelost.

Fijne webshop super klantvriendelijk

Fijne webshop super klantvriendelijk

Schnelle Lieferung nach Deutschland

Schnelle Lieferung nach Deutschland, alles super!

Goed gedaan

Stel altijd je vraag aan de verkoopster/verkoper, er is meer mogelijk dan je denkt

Behulpzame verkoop

Anodeweg 62