Perfect shoppen!

We kwamen in aanraking met Bomont in Zoutelande. Later ook via de webshop een bestelling gedaan. Bomont is een betrouwbare (web)winkel, die nakomen wat ze beloven.

Ik heb nog niet veel ervaring bij Bomont maar de dingen die ik besteld heb waren keurig op tijd.

Vriendelijkheid

Fijn om vriendelijk ontvangen te worden! Mooi zaak met mooie spullen!

mooie website, snelle levering, goed verpakt, kortom hier ga ik nog weleens wat bestellen.

Leuk, nu ook in etten-leur!!

Leuke winkel, goede service!,

geweldig

snelle levering.leuke tas er bij

Net zo vertrouwd, netjes en stijlvol als de echte winkel!

Zeker voor herhaling vatbaar. Wij winkelen in Domburg of soms in Goes als we in Zeeland zijn, maar door deze fijne on-line shop zal dat in de toekomst ook vaker on-line gebeuren. Mij spreken vooral de collecties van maison scotch, vingino, geisha en retour aan.

Geweldige webshop!

Ik vind het fijn als er snel word gehandeld op een webshop! Dat was hier het geval. Ik kreeg snel en netjes mijn goederen afgeleverd!

Snelle en goede service van Bomont

Bestelling geplaatst, na een halfuur bericht dat het pakket verstuurd wordt met de track en trace code. Snel geleverd en prima service.

geweldig

Ik zal vaker hier komen bestellen heel netjes en snel geleverd.

supersnel en goed afgehandeld

snel ontvangen en mooi

Perfecte levering & goede kwaliteit

Ik heb voor het eerst bij Bomont besteld en was wat onzeker. Maar mijn rok werd meteen de volgende dag geleverd, ik had ook nog een mooie tas erbij gekregen. Ik ben super tevreden over de kwaliteit en de pasvorm. Ik zal in toekomst vaker bij Bomont bestellen.

Voorraadbeheer kan beter

Helaas bleek ��n artikel dat ik had besteld niet meer op voorraad en dus niet meer leverbaar. Ik ben niet voor een vervangend artikel benaderd terwijl ik daar wel interesse in zou hebben gehad.

topprodukt voor een topprijs

Mooie kleding met goede acties. Goede en snelle levering

snelle en goede levering

ik bestel liever via de site dan dat ik naar de Winkel in Terneuzen ga

weer zoals vanouds snelle levering

overzichtelijke site . Snelle bezorging....

Klantgerichtheid ten top!

Ik had iets per ongeluk in een verkeerde maat besteld en heb meteen hierover een mailtje gestuurd. Ik kreeg direct antwoord dat ze de bestelling zouden aanpassen. Na een dag had ik de bestelling binnen - correct verpakt - in de juiste maat! Mijn complimenten voor de klantgerichtheid Bomont!

Super leuk shirt ,supersnelle levering

De ene dagshirtje besteld volgende dag al in huis . Lars vind het een te gek shirt !!!

Snelle levering door jullie, alleen kan PostNl wel een beetje precieser zijn. Kreeg bericht dat mijn pakketje tussen 10.30 en 18.30 bezorgd zou worden. Dat is wel een hele lange termijn (8 uur). Zat niet anders op dan dus zolang thuis te blijven. Volgens mij zou het toch mogelijk moeten zijn dat die termijn iets meer nauwkeurig aangegeven wordt. Het pakketje kwam nu om 16.45 uur.

Snelle levering!

Bomontheeft een goede overzichtelijke en gezellige website! Snelle levering en erg leuke merken. als we in de zomer in Zeeland zijn, gaan we altijd even de leuke winkel binnen.

duurde lang voor ik het thuis had

misschien niet jullie fout !!! lang aan TNT en verder nog geen ervaring

Snelle en goede afhandeling.

Een MAC broek besteld. Binnen 2 dagen had ik deze al in huis!

Keurig en attent

Bomont doet wat het zegt. Ze hebben mooie en leuke kleding tegen een redelijke prijs. De website is mooi en overzichtelijk. Ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen . Ok hou van de merken die ze in de collectie hebben. Ik weet welke maat van die merken mij past

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg