hele snelle levering

snelle levering en goede service

Webwinkel met ruim aanbod merkkleding.

Mooie site met ruime keus aan merkkleding voor volwassenen en kinderen. De kleding had ik na 2 dagen binnen. Ook het ruilen was geen probleem. Een puntje van kritiek is naar mijn mening de termijn waarop de artikelen retour moeten zijn. Deze mag wel wat ruimer. Binnen 2 weken retour bij Bomont bv.

Website is overzichtelijk, leuke kleding en tijdige bezorging

Ik heb een positieve ervaring met Bomont. De bevestigingsmail bleef in eerste instantie uit, maar dit is is heel correct en adquate opgelost. Leuke kleding en tijdige bezorging en juiste voorraad gegevens.

prima, mooie spullen

Hey Mattie, daar bij Bomont verkopen ze kekke spulle van goeie kwaliteit en in de uitverkoop kost het geen drol!

Kurrig nette berdrijf met een goede administratie

Nette bedrijf met een snelle service en goede administratie

Zeer tevreden, snelle levering en geen verzendkosten

bomont heeft een een goede service en een mooie kleding assortiment.

Uitstekend en bedankt!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Het kledingstuk in prima staat ontvangen. Enig klein minpuntje vind ik dat evt retouren binnen 6 dagen zouden moeten gebeuren, die termijn zou wel iets ruimer mogen.

Goede, snelle service!

Snelle en gratis verzending! Helemaal tevreden!

Mooie, duidelijk en prettige webshop met een groot assortiment

Bomont is een ideale webshop met zeer klantvriendelijk personeel die je eerlijk advies kunnen geven over de telefoon. Ik ben en blijf een goede en tevreden klant!

Super snelle levering!

Duidelijke website; telefonisch goed bereikbaar goede service.

correct,netjes en vlug geleverd

Ik Heb mijn bestelling gedaan. en vrij snel had ik het thuis. Het is netjes verpakt en goed te openen.

matige levering ook qua correctheid verpakking

Soms duurt het helaas enkele dagen tot een week dat de bestelling arriveert.

Zeer tevreden !!

Zeer goed !! Ik ben zeer tevreden met het service en vlotte afhandeling van de bestellingen. Ik durf iedereen aan te raden !

Tevreden over de afhandeling en levering

In eerste instantie de verkeerde producten ontvangen, maar dit is snel en correct gecorrigeerd. Levering snel en netjes.

Snelle levering, erg tevreden!

Ene dag besteld, andere dag al binnen, heel fijn!!

Snel en goed.

Mooie site, bestelling snel en correct afgehandeld.

goede en snelle service

OK - maar kan handiger

Leveringen kwamen in verschillende pakketjes. 1 item bleek achteraf toch niet leverbaar. Uiteindelijk retour goed en snel verwerkt. Alleen hadden we 6 euro kosten op retour en dat hadden we niet verwacht. Verder alles in orde.

Snelle verzending en netjes verpakt!

Ik ervaar de bomont webshop als een goed webshop. Ik vindt het alleen jammer dat er vanaf 30 euro gratis verzenden is. En als je dan voor 29,95 besteld je verzendkosten moet betalen en dan gaat het om 5 cent. Ik weet dat er een lijn moet worden getrokken maar toch. Verder een snelle verzending en het pakketje is zeer netjes verpakt. Ik zou zeker hier weer bestellen.

Prachtige jas gekocht, service en kwaliteit uitstekend

Ik heb een prachtige jas gekocht voor mijn man. De kwaliteit en de service zijn uitstekend. Hartelijke groet en dank Wilma Timmermans

Prima service!

De website van Bomont is zeer gebruiksvriendelijk. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, met een leuke tas voor mijn dochter erbij. Net als in de winkel ben ik zeer tevreden over de service en de producten van Bomont.

snelle levering, heel tevreden

goede service, snelle bezorging!

Heerlijk rondgesnufeld op jullie site. Een groot assortiment met veel keus. De service is prima, ook telefonisch helpen ze je heel goed, kortom ik zou deze winkel aanbevelen voor iedereen die graag online shopt ! Het enige nadeel vind ik zelf dat je het niet gratis retour kunt sturen ...dit zou gratis moeten zijn, dat maakt het winkelen nog aantrekkelijker.

super

Bomont heeft een super snelle levering en geeft optijd aan als een artikel niet meer op voorraad is.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg