Very fast delivery and good service!

I would recommend this webshop to all my friends. Beautiful products and good service.

supersnelle service, 's avonds besteld volgende morgen in huis

perfekte service

SUPER

Super, de bestelling was zo gedaan en binnen 1 dag was het al binnen. Bedankt

Niets op aan te merken

De bestelling is prima en snel (de volgende dag) aangekomen. Bij besteding van meer dan k een goede service. euro geen verzendkosten is ook goed geregeld.

Net bedrijf, maar verstuurden het verkeerde.

Oplossing niet geheel naar wens.

Een goede en overzichtelijke site

Ik kijk en koop graag bij Bomont of de Bomont site. Ik vind het zeer overzichtelijk, en als je wat besteld is het zeker binnen 2 dagen binnen! En wat ik nog niet zolang heb meegemaakt, is dat ik iets besteld had, en dit bleek niet meer voorradig, maar ik had er wel al voor betaald, ik kreeg een nette email hier over en dat mijn geld zo spoedig mogelijk terug op mijn rekening zou zijn, en ook dat is prima geregeld. Ook een keer dat er een verkeerde maat was opgestuurd dan besteld (wat kan gebeuren), maar ook dit was binnen enkele dagen geregeld. Ja Bomont, ga gewoon zo door, ik ben in iedergeval zeer tevreden over jullie site en service, met vriendelijke groet Miriam de Ridder

Kleding is mooi, goede service ook bij retour of omruilen.mooi site en makkelijk.

ik vind het een mooie site, makkelijk, goede service nooit problemen.

Zoals altijd gewoon Goed!

Zowel de winkel als de site duidelijk, gemakkelijk en snel. En de winkel altijd vriendelijk.

Super snelle service.

Leuke webshop en super snelle service. Een echte aanrader.

Het product viel helaas tegen. Verder erg snelle en correcte service..! dankjulliewel! vriendelijke groeten!

Geweldig! Ontzettende snelle levering.

Aangezien ik de winkel in renesse ken maar niet altijd daar kom is dit de ideale oplossing. Ik vond het toppie.

Overzichtelijk bestelsite, leuk assortiment en goede klantenservice. Alles wordt altijd netjes na een paar dagen netjes afgeleverd. Duidelijke factuur en retourbon. Zeer tevreden dus.

Mooie merken en snelle levering.

Ik heb een vest van Retour besteld voor mijn zoon en een vest van Bengh voor mijn dochter. Ik had een kortingscode van 10% dus dat was mooi meegenomen. De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd! Normaal ga ik altijd naar de winkel maar door tijdsgebrek is de webwinkel een prima alternatief.

Mooi en overzichtelijke website en prima service.

Al jaren ben ik klant bij Bomont. Ik ken dan ook de kleding die ik bestel vanuit de winkel. Ideaal is dat als je eenmaal gewend aan een bepaald merk en model ,je heel makkelijk op de website kunt winkelen. Omdat ik niet in Goes woon en ook niet graag winkel,is de webwinkel ideaal voor mij. Vandaag besteld ,morgen of overmorgen in huis werkt prima. Ook de retourservice,die ik overigens niet vaak nodig heb, werkt goed. Ik ben helemaal blij met de webwinkel.

Lekker snelle levering!

's middags besteld en de andere dag al in huis! Super.

geweldige service

Jullie hebben de bestelling zeer goed afgewerkt alleen bleek bij ontvangst dat de kleur niet in overeenstemming was met de afbeelding. Er stond donkerbkauw en het was gemeleerd blauw.

Alles wordt de dag erna al geleverd

Prima service, snelle levering en bij retour snel je geld weer terug!

Vlot geleverd

Heldere site, vlotte levering daarom een tevreden klant!

Netjes en correct wordt alles geleverd, zonder verzendkosten.

Een fijne webshop met ontzettend veel mooie merken. Zeker tijdens de sale is het heel prettig shoppen. Omdat er geen verzendkosten gerekend worden en de retouren ook kosteloos verstuurd mogen worden, is het relaxed shoppen.

Bestelling snel en goed geleverd top!

Prima winkel. Zowel in de winkel (Domburg) als online perfecte service en zeer klant vriendelijke personeel. Met veel plezier aankopen gedaan. Met vriendelijke groet, M. Vink

Erg snel en snelle reactie op verstuurde mail. Alleen jammer dat stanfield niet meer in het assortiment zit!

zeer correcte behandeling

Ben zeer tevreden over de verzending, was keurig verpakt en zeer vlot geleverd.

Snelle afhandeling en binnen een dag al pakketje in huis!!!!

Broek besteld en de volgende dag al in huis! Retour gedaan omdat de maat niet goed was en 2 dagen later de goeie maat in huis! Super snelle service!

Beaumont ! een van de leukste winkels van zeeland...

Beaumont is een fijne winkel met hippe kleding zowel voor de man als voor de vrouw. Ruime keuze uit de uitgebreide collectie modieuze,exclusieve en casual kleding. Ik ben klant in de winkel en online en de service is bij allebei prima geregeld.

Kwaliteit, goede verzorging en op tijd leveren.

Ik heb de artikelen heel snel ontvangen, maar van de drie stukken heb ik er twee teruggestuurd. Ik vond het wel raar dat ik alles eerst moest betalen. Nadat ik de twee artikelen terug had gestuurd kreeg ik het geld echter snel retour. Ik vond het wel raar dat ik moest betalen om de artikelen terug te sturen; dat vind ik geen goede service en zal mij er misschien van weerhouden om vaker te bestellen. Ga maar eens kijken op de site en dan kun je zien wat ze allemaal hebben voor een goede prijs.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg