Altijd goed.

Zoals altijd: vriendelijke hulp en snel gehandeld.

Goede webshop.

Goede webshop. Op afgesproken tijd en netjes verpakt geleverd

Goeie en snelle levering ??

Goeie en snelle levering ??

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen

Fijne hulp fysiek in de winkel

Fijne hulp fysiek in de winkel, leuke artikelen voor in je huis! En een hele snelle levering!

Behulpzaam personeel.

Behulpzaam personeel.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Heel tevreden!

Goede service qua bestellen. Bezorgen ging goed. En retourneren ook heel duidelijk en makkelijk.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en een zeer nette en vlotte levering

snelle levertijd

snelle levertijd, was product stuk, werd keurig en snel opgelost.

Heel goed geholpen

Goed geholpen, omdat mijn maat er niet meer was , besteld uit een ander filiaal. Snelle thuisbezorging.

Einfach gut

Sehr schnelle Und zuverl�ssige Lieferung

Snel geleverd!

Snel geleverd! En het goede artikel????

Topservice

Snelle levering en bestelling voldeed volledig aan de verwachting

De bestelling was heel snel in huis.

De bestelling was heel snel in huis.

Uitstekende klantenservice

Ik geef 5 sterren voor de uitstekende klantenservice. Anderhalve week geleden was ik in de Bomont winkel in Breda. Een broek die ik graag wilde was er niet meer in mijn maat. Bij het afrekenen van een andere broek bij de kassa werd mij verteld dat ze konden navragen of die broek in de kleur en de maat die ik wilde (ik heb op aanraden dezelfde broek in een andere kleur geprobeerd) in een ander filiaal voorradig was. Dit bleek het geval te zijn. De volgende dag werd de broek al bezorgd. Helaas bleek de rits kapot. Na het sturen van een mailtje en foto's van de kapotte rits mocht ik de broek kostenloos retour sturen. Ook werd mij gevraagd of ik mijn geld terug wilde of een ander kledingstuk ervoor terug wilde. Op mijn verzoek hebben ze dezelfde broek voor me gereserveerd en toen mijn retour binnen was direct opgestuurd.

Gewoon alles goed sfeer vriendelijkheid�

Gewoon alles goed sfeer vriendelijkheid services fijne zaak !

keine Versandkosten ??

Die Abwicklung der Bestellung und Lieferung ist super und das ohne Versandkosten !!!!! Vielen Dank

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Snelle levering en alles in orde.

Snelle levering en alles in orde.

Beleefd

Beleefd, alert, accuraat ??????

Ik heb dit vestje in Renesse besteld omdat ze daar mijn maat niet meer hadden. Zeer snel bezorgd.

vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk en behulpzaam

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Gedaan als beloofd.

Altijd genieten in de mooie winkels

Altijd genieten in de mooie winkels. Nu voor het eerst online besteld. Gratis verzending, super. Kreeg super vriendelijke mail dat er enige vertraging was. Was maar een dag of zo, maar fijn dat je een persoonlijk bericht krijgt. Ik ben echt een fan van dit mooie bedrijf ??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg