Alles prima

Alles prima

Snelle bezorging

Snelle bezorging, mooi ingepakt , een cadeautje

Top service en uitgebreide keuze

Fantastisch mooie spullen! Snelle levering en heel netjes verzorgd!

Fijne webshop

Fijne webshop Goede service

ALLES TOP GEREGELD!!!

ALLES TOP GEREGELD!!!

Levering is goed

Levering is goed

Snelle levering en jasje was helemaal�

Snelle levering en jasje was helemaal goed. Ben er blij mee.

In de winkel mijn maat besteld en�

In de winkel mijn maat besteld en volgens afspraak binnen 3 dagen thuis afgeleverd.

Prettig aan de telefoon

Prettig aan de telefoon

De kleur van de broek klopte niet

De kleur van de broek klopte niet. Had een rode broek besteld en kreeg hem in roze. Dus niet tevreden.,

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

De aankoop is snel en goed geleverd�..????

De aankoop is snel en goed geleverd�..????

We werden goed geholpen

We werden goed geholpen, dat zeker! Ik vind de winkel in vergelijking met Latenzo wel heel rommelig, is ook niet echt overzichtelijk.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Hoge service.

Hoge service.

Snelle service en snelle terugbetaling.

Snelle service en snelle terugbetaling.

Goede service.

Omdat mijn maat niet voorradig was,stelde u voor om het op te sturen. Na 2 werkdagen lag het in de brievenbus. Service is belangrijk.

super goed geholpen door de klantenservice

super goed geholpen door de klantenservice bij het melden dat er een kleine naad open was bij de net ontvangen pantalon. Meteen werd aangegeven dat dit niet de bedoeling is. Excuses en dat ze me graag wilden compenseren. En dat is ook gebeurd! Snel, en met een glimlach!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, vlugge afhandeling van het retour . Leuke , zeer vriendelijke bediening in de winkel (Roosendaal)

alles is perfect afgewikkeld

alles is perfect afgewikkeld

goede bezoring

goede bezoring

Everything went well

Everything went well. Fast delivery ??

Prettig in het meedenken

Prettig in het meedenken

Super snelle levering

Super snelle levering

Zeer snelle levering met mooie korting ??

Zeer snelle levering met mooie korting ??

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg