Aardig aan de telefoon en heel�

Aardig aan de telefoon en heel behulpzaam om iets uit te leggen.

Snelle levering en goede afhandeling

Snelle levering en goede afhandeling

Snelle terugbetaling

Snelle levering, maar ook een snelle behandeling van de retouren en snelle terugbetaling.

De bestelling was snel geleverd

De bestelling was snel geleverd

Mooie kleding

Goede kwaliteit. Vlugge verzending.

Goede service en vriendelijk personeel�

Goede service en vriendelijk personeel en goede web site

Vlotte correcte levering

Vlotte correcte levering, netjes verpakt. De maat was wel te groot, nochtans alles opgemeten volgens de maattabel. Gemakkelijk om te ruilen nu nog wachten op nieuwe levering.

Snelle service en terugbetaling na�

Snelle service en terugbetaling na retour.

Groot assortiment. Vriendelijk personeel (via mail en telefoon) en vooral snelle levering = zelfs naar Luxemburg binnen de 24 uur!!!

Snel goed product geleverd

Snel goed product geleverd

nette en snelle levering

Nette, snelle levering van de bestelde kleding.

Tevreden klant

Overzichtelijke website, snelle en correcte levering. En dan ook nog een mooi product. Ik ben zeer tevreden over Bomont

Pakketje werd na 2 dagen bezorgd

Pakketje werd na 2 dagen bezorgd, bijzonder snel

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering van het artikel. Houd je goed op de hoogte wanneer de levering komt.

Wordt direct gereageerd op mijn mail�

Wordt direct gereageerd op mijn mail over de bezorging door dhl waar ik een klacht over had. Prima opgelost

Geweldige collecrie en service

Geweldige collectie en service. Wij komen zeker terug.

In winkel besteld,binnen een week geleverd

In de winkel besteld, binnen een week thuis geleverd.

Snelle levering. Maatuitleg correct

Goede snelle afwikkeling van mijn�

Goede snelle afwikkeling van mijn bestelling.

Prima ervaring

Prima ervaring, snelle levering, gewoon goed.

Klantvriendelijk

De broek was in de winkel niet aanwezig in de juiste maat. Om toch van de actie '2de broek 50%' te genieten deed men spontaan een voorstel. De aanwezige broek kopen aan 50% en de tweede broek gratis opsturen naar huis. Drie dagen later broek ontvangen.

Snelle levering Duidelijke site

Verzorgde en snelle levering!

Verzorgde en snelle levering!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg