Fijne winkel

Mooie artikelen, ruime keus Fijne sfeer

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Mooie winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Altijd fijn winkelen bij jullie geen file aan de kassa altijd vriendelijk en een mooie winkeltas cadeau ergens anders moet je bij betalen voor tasje in papier

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Heerlijke winkel

Alle merken aanwezig. Enorme keuze, genoeg ruimte om te passen.

Super !!!

Super !!!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Geweldige winkel met veel merken en vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Top, gezellig en vriendelijk personeel.

Zeer mooie zaak, veel interessants gezien en gevonden wat we zochten. Zeer vriendelijke personeel.

super service

klantvriendelijk en meedenkend. heerlijke winkel om op je gemak je man van nieuwe garderobe te voorzien

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Leuke winkel,leuke kledij en homespulletjes

Gezellige winkel, maar wel druk.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Mooie overzichtelijke winkel, goede merken

Ik miste wel wat personeel voor advies. En bv iemand bij de pashokken waar je je gepaste spullen aan kunt geven. Of iig een rek om het in te hangen. Nu loop je met je armen vol door de winkel het terug te hangen. En laat je spullen in de kleedkamer liggen en moet je weer zelf naar andere maat of kleur op zoek. Dat is onhandig

Medewerker gaf goed advies

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

SUPER geholpen!!

Een hele ervaren medewerkster van 75 heeft mij ontzettend fijn en gezellig bijgestaan met de verkoop. Een geweldige vrouw, zo moesten er meer zijn!! Zuinig op zijn!!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Heerlijk gewinkeld, er werd NIET steeds gevraagd: kan ik u helpen ? Fijn om zelf rond te snuffelen. Top winkel !

Superleuk geholpen

Heel erg vriendelijk personeel in een nette winkel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Super altijd

Het is zo een fijne Bomont in Renesse

Service top, ruime keuze

Mooie winkel waar service bovenaan staat zonder overdaad en opdringerigheid. Wat een genot!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Het was fijn om in de winkel in Zoutelande te zijn

Tot de volgende keer

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

altijd veel te kiezen en fijne hulp

Ik ga ontzettend graag naar Bomont. Er is een brede keuze, fijne zithoekjes voor de "Niet shoppers" en attente en behulpzaam personeel.

Prima bedrijf

Vriendelijke bediening, staan niet te wachten achter je.

Hele leuke winkel

We hebben samen gekeken voor een bloesje wat bij mij past. Dat was een hele fijne ervaring.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Super leuke winkel, super klantvriendelijk personeel

Je voelt je als klant erg gewaardeert ze laten merken dat je welkom bent

Mooie winkel

Enorme keus. Dames bij de kassa zeer vriendelijk. Dames in de winkel waren drukker met zichzelf, dan met helpen.

Mooie winkel, groot aanbod

Heel behulpzame verkoopster in de winkel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Goed geholpen mooie mode gewoon super!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

In een keer goed geslaagd

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg